2013-12-22 14:00:08
Φωτογραφία για «Sorry, ο κύριος Λιάπης κάνει ντους»... στην Κουάλα Λουμπούρ - Δείτε τα ακίνητα του πρώην υπουργού
Στην εξωτική Μαλαισία των 30 βαθμών Κελσίου και πιο συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα Κουάλα Λουμπούρ βρίσκεται ο πρώην υπουργός της ΝΔ Μιχάλης Λιάπης.

Το πρόσωπο των ημερών, που συνελήφθη να οδηγεί θηριώδες τζιπ με πλαστές πινακίδες, χωρίς να έχει καταβάλει τέλη κυκλοφορίας και χωρίς ασφάλεια, καθόλου δεν φαίνεται να πτοήθηκε από το σάλο που προκλήθηκε αλλά αντιθέτως πήρε το αεροπλάνο και έφυγε για άλλες πολιτείες, εξωτικές, για να κάνει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του σαν πρίγκιπας!

«Είναι στο ντους», απάντησε υπάλληλος του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου «Sheraton Imperial» σε δημοσιογράφο του Mega ο οποίος αναζήτησε τον πρώην υπουργό. «Δεν θέλει να τον ενοχλήσει κανείς διότι είναι αργά», επανέλαβε άλλη υπάλληλος του ξενοδοχείου στο δημοσιογράφο όταν επανέλαβε το τηλεφώνημα ζητώντας και πάλι να μιλήσει με τον κ. Λιάπη. Δείτε το βίντεο:

Το πεντάστερο ξενοδοχείο που επέλεξε για την χριστουγεννιάτικη απόδρασή του σαν άλλος Έλληνας κροίσος ο κ. Λιάπης διαθέτει πολυτελείς παροχές και υπηρεσίες όπως μασάζ, τζακούζι και μία τεράστια πισίνα...


Στην Κουάλα Λουμπούρ, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα «Real News», ο πρώην υπουργός γευμάτισε μαζί με τη συνοδό του σε εστιατόριο και δοκίμασε τις τοπικές σπεσιαλιτέ. Με σπορ ντύσιμο, φορώντας ένα λευκό καλοκαιρινό μπλουζάκι και ένα πράσινο φούτερ ριγμένο στους ώμους, ο κ. Λιάπης απολαμβάνει ξένοιαστος την καλή ζωή μακριά από τις ενοχλητικές φωνές που του ασκούν κριτική για το γεγονός ότι κυκλοφορούσε επί δύο ολόκληρα χρόνια με ένα τζιπ τις πινακίδες του οποίου είχε καταθέσει στην εφορία το 2011....

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Real News»:

Στη δήλωση πόθεν έσχες που καταγράφει την περιουσιακή του κατάσταση για το 2011 ο κ. Λιάπης δήλωσε εισοδήματα ύψους 109.223,68 ευρώ και η σύζυγός του 29.250 ευρώ. Αμετάβλητη παρέμεινε η ακίνητη περιουσία που περιλαμβάνει 4 διαμερίσματα, 4 αποθήκες και 4 παρκινγκ στο Χαλάνδρι, 2 γραφεία στη Λ. Κηφισίας 116τ.μ. και 120τ.μ. αντίστοιχα, 1 διαμέρισμα 83τ.μ. στην Αθήνα, μια οικία 223τ.μ. με πισίνα 36τ.μ. σε οικόπεδο 5,2 στρεμμάτων, αγροτεμάχιο στη Μύκονο έκτασης 5,1 στρεμμάτων, οικία 373 τ.μ. σε οικόπεδο μισού στρέμματος στο Μ. Χωριό Ευρυτανίας, 4 αγροτεμάχια στην Ευρυτανία περίπου 11 στρεμμάτων.

Πηγή: protothema
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ