2013-12-22 15:51:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Ιδιοκτήτης καφετέριας εκβίαζε καθηγητή - Τον συνέλαβαν με τα λεφτά στο χέρι
Με προσημειωμένα χρήματα στο χέρι συνελήφθη την Παρασκευή το μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της Πάτρας ένας Πατρινός, κατηγορούμενος για εκβίαση σε βάρος ενός καθηγητή Μέσης εκπαίδευσης. Δράστης ο ιδιοκτήτης καφετέριας που εκβίαζε τον καθηγητή να μην αποκαλύψει στη σύζυγό του τη σχέση του με εργαζόμενη στο κατάστημά του. Ο ιδιοκτήτης απαιτούσε να λάβει το ποσό των 4.000 ευρώ και το ραντεβού δόθηκε από τον καθηγητή σε κεντρικό σημείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής είχε γνωριστεί με την κοπέλα στην καφετέρια και με την πάροδο του χρόνου σύναψε εξωσυζυγική σχέση μαζί της, κάτι που αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, που τον προσέγγισε και του ζήτησε τον Οκτώβριο το ποσό των 10.000 ευρώ για να μην αποκαλύψει τίποτα στη σύζυγό του.

Ο καθηγητής παρέδωσε το χρήματα στον ιδιοκτήτη, που επέστρεψε μετά από μερικούς μήνες δριμύτερος μαζί με έναν ακόμη άνδρα, ο οποίος δήλωνε αδελφός της ερωμένης του, που θα προέβαινε στην αποκάλυψη της σχέση στη σύζυγό του. Μάλιστα αυτή τη φορά του ζήτησε 30.000 ευρώ για να μην προχωρήσει στην αποκάλυψη, αλλά τελικά μετά από διαβουλεύσεις το ποσό έπεσε στα 4.000 ευρώ.

Ο καθηγητής, ωστόσο, φρόντισε να ενημερώσει προηγουμένως τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προτού προχωρήσει στην παράδοση των χρημάτων. Κανονίστηκε ραντεβού σε κεντρικό σημείο, όπου εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον άνδρα.

Γιώργος Ηλιόπουλος-εφημερίδα Πελοπόννησος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ