2013-12-22 17:34:58
Φωτογραφία για Στα υπόψιν του Άρη η επιστροφή Παπαστεριανού
Το θέμα της επιστροφής του Μανώλη Παπαστεριανού στον Άρη παραμένει ανοιχτό ώστε να αποτελέσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τη μοναδική κίνηση ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών.

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της επιστροφής του Μανώλη Παπαστεριανού στον Άρη ώστε να αποτελέσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τη μοναδική κίνηση ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών.

Το γεγονός ότι έχει μόλις 4 συμμετοχές στην Κονκόρντια της Ρουμανίας μετά από 18 παιχνίδια είχε σαν αποτέλεσμα να ζητήσει να μείνει ελεύθερος τη στιγμή που επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Μία εξέλιξη που ενισχύει τις πιθανότητες επιστροφής του στον Άρη με το όλο θέμα να ξεκαθαρίζει μέσα στις επόμενες μέρες. Στην ΠΑΕ Άρης εξάλλου επιμένουνε για την περίπτωση του Νιγηριανού Σαλόζε Ουντότζι και της δικής του άμεσης επιστροφής μετά από μία εβδομάδα απουσίας όπως φάνηκε και χθες.


Εν τω μεταξύ σύσκεψη της ΠΑΕ Άρης έγινε χθες το βράδυ αν και Σαββατόβραδο για το άρθρο 99 και το πώς θα πρέπει να κινηθεί η νέα διοίκηση από εδώ και στο εξής. Το σίγουρο είναι ότι ετοιμάζεται η κατάθεση νέας αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99 και όχι έφεση στην πρώτη αρνητική απόφαση στη λογική που πρότεινε ο Κώστας Παπαδόπουλος με την προσδοκία της επιτυχίας και ανατροπής της υπάρχουσας κατάστασης.

Το περιεχόμενο της νέας αίτησης αποτέλεσε το βασικό αντικείμενο της χθεσινοβραδινής σύσκεψης τη στιγμή που προέκυψε και νέο πρόβλημα με τους Φατί, Ντίκο και Καστίγιο που ζήτησαν την επιβολή ποινών αλλά και αφαίρεση βαθμών λόγω της μη τήρησης των διακανονισμών που είχαν υπογράψει με την προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΕ. Αυτή του Δημήτρη Ηλιάδη για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99 όπως και ο Σανκαρέ που δεν έχει συμφωνήσει για το «κούρεμα» του χρέους.  Για τις τέσσερις αυτές περιπτώσεις ορίστηκε το ραντεβού ορίστηκε για τις 14 Ιανουαρίου μαζί με τις άλλες πέντε που πήραν αναβολή των Τόχα, Νάτσο Γκαρσία, Χουάνμα, Αραβίδη και Κοτταρίδη.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ