2013-12-22 17:59:25
Φωτογραφία για Με τρίτη ταχύτητα πορεύτηκε ο ΠΑΟΚ - 3-0 τον Λεβαδειακό
Χωρίς να εντυπωσιάσει κέρδισε 3-0 τον Λεβαδειακό που βρήκε τρόπο να ισοφαρίσει αλλά του πήρε τη μπουκιά από το στόμα ο βοηθός διαιτητή

Εάν και ξεκλείδωσε γρήγορα την άμυνα του Λεβαδειακού, μόλις στο 10ο λεπτό, με κεφαλιά του Κατσικά (φωτ.), ο ΠΑΟΚ έβαλε τον εαυτό του σε περιπέτεια μέχρι να σφραγίσει τη νίκη του επί του Λεβαδειακού (3-0), σκοράροντας με Τζιόλη και Αθανασιάδη στο τελευταίο δεκάλεπτο. Κανονικό γκολ του Ορτέγκα ακυρώθηκε στο 80', μετά από λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού Χαρίση. 

Στον πάγκο έμεινε ο Εργκους Κάτσε και πέρασε απαρατήρητος από 8.000 φίλους του δικεφάλου. Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους πράσινους του Νίκου Καραγεωργίου.

Την Κυριακή (22/12), ο ΠΑΟΚ είχε όλες τις προϋποθέσεις να ικανοποιήσει το κοινό του, κλείνοντας τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με μία πειστική εμφάνιση, και ανάλογο αποτέλεσμα. Πέτυχε μόνο το δεύτερο, παρ'όλο που βρήκε τρόπο να σκοράρει πολύ νωρίς, κι ο Λεβαδειακός έπαιζε χωρίς τέσσερα βασικά στελέχη του, γεγονός που τον οδήγησε σε παθητικό ρόλο, ως πρώτη επιλογή του. Ηταν, πάντως, η ομάδα που έκανε τις περισσότερες φάσεις, μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, συν ότι αδικήθηκε καταφανώς στη φάση του 80ου λεπτού.


Είχε προηγηθεί μεγάλη πίεση εκ μέρους του ΠΑΟΚ, για το δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε τελικά από τον Τζιόλη (81'), με δημιουργό τον Λούκας, που έδωσε την ασίστ και στο γκολ του Αθανασιάδη, ύστερα από δύο λεπτά. Στο 87' είχε δοκάρι ο Λίνο, σε πλασέ που επιχείρησε.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Λαζάρ, Τζιόλης, Στοχ (Ολίσε), Λούκας (84’ Πόζογλου), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (63’ Βούκιτς).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Σκέμπης, Γεωργίου, Σαγκουϊνέτι, Μαρτίνεζ (Καπό), Νικολακάκης, Πετράτζι, Λαμπρόπουλος, Κάντζι (85’ Ιωαννίδης), Ορτέγκα, Ροτζέριο (63’ Μάντζιος).
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ