2013-12-22 18:42:08
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ... ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ Ο ΜΟΓΙΕΣ
Η είδηση περί παραχώρησης του Φαν Πέρσι βγήκε στην επιφάνεια πριν από περίπου τρεις εβδομάδες και ο Νταβίντ Μόγιες αποφάσισε πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να σταματήσει κάθε φημολογία γύρω από τον Ολλανδό επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει κάποιος από τους επιθετικούς μας. Έχουμε τον Φαν Πέρσι, τον Ρούνεϊ, τον Γουέλμπεκ, τον Ερνάντες και τον Καγκάβα. Μπορούν να παίξουν τόσο στην κορυφή όσο και πίσω από τον επιθετικό. Καταλαβαίνω ότι είναι εύκολο να γράφεται για διάφορα ονόματα αλλά δεν υπάρχει λόγος» συμπλήρωσε, αναφερόμενος και στον Ρανταμέλ Φαλκάο, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας.

Ειδική αναφορά έκανε μάλιστα και για τον τραυματισμό του Ολλανδού. «Το είχε πάθει και στην Άρσεναλ, είναι στο ίδιο σημείο. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να μην βιαστούμε για την επιστροφή του ώστε να μην τον χάσουμε για μεγαλύτερο διάστημα». Όσο για τη φόρμα του Σουάρες τόνισε «Και ο Ρούνεϊ είναι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του και το βλέπετε στο γήπεδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ