2013-12-22 19:20:06
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ... ΜΠΕΪΝΣ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.!
Έτοιμη να προσφέρει 24 εκατομμύρια ευρώ στην Έβερτον για την απόκτηση του Λέιτον Μπέινς είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τις πηγές της "Daily Star", μετά από τις πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να τον αποκτήσει, είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ να... «ντύσει» το διεθνή αριστερό μπακ στα κόκκινα. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, προπονητής της Έβερτον, παραδέχτηκε ότι εάν οι απαιτήσεις του συλλόγου καλυφθούν, ο παίκτης είναι πιθανό να αποχωρήσει.

«Όταν θέλεις ένα παίκτη, πρέπει να βλέπεις ποια είναι η πραγματική του αξία. Μετά πρέπει να την καλύψεις. Για να τον αποκτήσεις είναι θέμα τάιμινγκ.» και συνέχισε λέγοντας:

«Ο Λέιτον είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και θέλουμε να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο που παίζει και να συγκεντρωθεί στο Μουντιάλ. Δεν χρειαζόμαστε τα χρήματα. Όταν έχουμε κάτι νεότερο θα το πούμε να το γνωρίζουν και οι οπαδοί μας».

Μετά το Φελαϊνί όλα δείχνουν ότι ο Μόγιες θα φέρει άλλον έναν πρώην παίκτη του στο Μάντσεστερ, για να αντικαταστήσει τον Πατρίς Εβρά που το καλοκαίρι προβλέπεται να γυρίσει στη Γαλλία.

Όσο για την Έβερτον, φαίνεται να έχει βρει τον αντικαταστάτη του Μπέινς στο πρόσωπο του Οβιέδο που καλύπτει προς το παρόν το κενό του Άγγλου μπακ και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ