2013-12-23 10:56:56
Φωτογραφία για Προσφορά σεμιναρίων για τα Social Media από τη Δημοσιογράφο Ιωάννα Ηλιάδη
Η επί σειρά ετών Στρατιωτική συντάκτρια Ιωάννα Ηλιάδη  MA ,PhDc έχει δημιουργήσει online σεμινάριο το οποίο απευθύνεται τόσο σε δημοσιογράφους, όσο και σε όσους ασχολούνται με την ενημέρωση, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν νέα εργαλεία για τα social media.

Λόγω της εορταστικής περιόδου η καλή φίλη του ιστολογίου Ιωάννα Ηλιάδη προσφέρει για τους αναγνώστες του  Kranosgr έκπτωση πάνω από 50% για το σεμινάριο 4 tools το οποίο μόνο οι αναγνώστες στο kranos μπορούν να το πάρουν με 9 δολάρια, δηλαδή 6,5 ευρώ, από 19 που είναι η κανονική του τιμή.

Τι θα μάθεις:

Να φτιάχνεις χάρτες στο google. Χρήσιμο για επιχειρήσεις, bloggers, αλλά και σε όσους θέλουν να στείλουν απλά οδηγίες στους γνωστούς τους για κάποιο σημείο στο χάρτη.

Να δημιουργείς ερωτηματολόγια. Χρήσιμο σε όσους θέλουν να κάνουν έρευνα, να ζητήσουν τη γνώμη των άλλων, αλλά και σε επιχειρήσεις προκειμένου να πάρουν τις γνώμες των πελατών τους.


Να συλλέγεις δημοσιεύσεις από το διαδίκτυο για να φτιάξεις τις δικές σου ιστορίες. Χρήσιμο σε εκπαιδευτικούς, Bloggers, δημοσιογράφους, αλλά και σε επιχειρήσεις που θέλουν να προβάλλουν τους πελάτες τους

Να δημιουργείς χρονογραμμές. Χρήσιμο σε εκπαιδευτικούς, Bloggers, δημοσιογράφους και σε όποιον θέλει εργαλεία που θα κάνουν τις παρουσιάσεις του πιο διαδραστικές.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

2,5 ώρες βίντεο, με οδηγίες βήμα προς βήμα και σημειώσεις.

10 ανανώστες του kranos πατώντας αυτόν τον σύνδεσμο https://www.udemy.com/4toolsgr/?couponCode=KranosGR μπορούν να το πάρουν στην τιμή των 6,5 ευρώ (9 δολάρια). Η τιμή αυτή ισχύει μέχρι και τα Χριστούγεννα. Επίσης μπορείτε να το προσφέρετε ως δώρο σε κάποιον φίλο. Και μην ξεχνάτε: η καλύτερη επένδυση είναι η γνώση, ειδικά στις μέρες μας.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το online σεμινάριο στο παρακάτω λινκ

https://www.udemy.com/4toolsgr/
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ