2013-12-23 13:15:05
Φωτογραφία για Μεγάλη και συνεχής η ανταπόκριση του κόσμου στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Στέγης Γερόντων
της Αγγελικής Παρασίδου

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ξεκίνησε το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στη Στέγη Γερόντων Αγίας Παρασκευής (Ηπείρου 15) το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό έως το τέλος των εορτών για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν με την συμμετοχή τους το ΣΠΟΥΔΑΙΟ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ φιλανθρωπικό έργο που πραγματοποιείται στο ίδρυμα.

Για πληροφορίες στο: 210 6526818 (κα Ιωάννα Παπαδοπούλου)

ΠΑΖΑΡΙ - ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 10π.μ. – 6μ.μ. κάθε μέρα

Δεκτή κάθε προσφορά σας

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο κάλεσμα της Στέγης Γερόντων ανταποκρίθηκαν πολλοί συνδημότες μας, σύλλογοι, παρατάξεις και σχολεία της πόλης μας.

Τρόφιμα και ρούχα προσέφεραν ο Σύλλογος Πευκακίων “Η Αναγέννηση” μέσω του προέδρου του κυρίου Μπακογιάννη και της κυρίας Γεωργακοπούλου.

Επίσκεψη πραγματοποίησαν επίσης 2 τμήματα της Β’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής μαζί με 2 καθηγητές και εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων προσφέροντας έναν μεγάλο όγκο τροφίμων και απαραίτητων πραγμάτων για το ίδρυμα.


Τη Στέγη Γερόντων όπως μάθαμε έχει προγραμματίσει επίσης να επισκεφτεί ο Σύλλογος ” Κορύβαντες” Αγίας Παρασκευής.

Τη Δευτέρα μέσα στα πλαίσια προγραμματισμένου ραντεβού η Στέγη Γερόντων θα φιλοξενήσει το ΤΕΙ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ καθώς επίσης και μέλη του Συλλόγου Γονέων με αντιπροσωπεία μαθητών του 2ου Λυκείου Αγίας Παρασκευής.

Λίγες μέρες πριν η δημοτική παράταξη “Νίκη για τη Αγία Παρασκευή” παρέδωσε επίσης ικανή ποσότητα ρουχισμού τα οποία συνέλεξε κατά τη διάρκεια της Ημέρας Αλληλεγγύης που είχε διοργανώσει με δική της πρωτοβουλία.

Τέλος, η σύμπραξη της δημοτικής παράταξης “Μαζί για την Αγία Παρασκευή” μαζί με την κίνηση πολιτών “Πρωτοβουλία Ευθύνης” ανακοίνωσε την στήριξη της στη Στέγη Γερόντων μέσω της προσφοράς τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Η αλληλεγγύη στην πόλη μας – και σε πείσμα των καιρών - απ’ ότι φαίνεται, έχει βαθιά τις ρίζες της στις καρδιές των συμπολιτών μας οι οποίοι ανταποκρίνονται κάθε φορά με συγκινητικό τρόπο στο κάλεσμα της Στέγης Γερόντων αλλά και όλων των φορέων της πόλης γενικότερα.

agiaparaskevi-guide.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ