2013-12-23 19:06:10
Φωτογραφία για Με τις εορταστικές ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό Latin Christmas Stars Party
Από το Γραφείο Τύπου

Σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το... εορταστικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα Latin Christmas Stars Party που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου με την ευκαιρία των ημερών των Χριστουγέννων. Δεκάδες χορευτές έδωσαν το «παρών» με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, να τους εύχεται Χρόνια Πολλά και να υποδεχτούν το Νέο έτος με υγεία και με την ίδια αστείρευτη διάθεση για χορό.

Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, στο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους που σταθερά στηρίζουν τις χορευτικές βραδιές του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, αλλά και που μέσω της παρουσίας τους ενίσχυσαν το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου και τους συμπολίτες τους που χρειάζονται υποστήριξη. Αφού τους ευχήθηκε Χρόνια πολλά, με Υγεία, απόλαυσε τους συμμετέχοντες στις χορευτικέ τους εμφανίσεις.

Στο πλαίσιο της βραδιάς παρουσιάστηκε χορογραφία από το εφηβικό τμήμα hip hop του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους Νικόλ Καμζέλα.


Στο πάρτι παρευρέθηκαν, επίσης, οι μαθητές του τμήματος Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού μαζί με τον δάσκαλο τους Διονύση Κούτση, και κατέγραψαν τα δρώμενα όπως τα είδε ο καθένας μέσα από τον δικό του φακό.

Επίσης, σε δύο τυχερές, τη Ρούλα Τουργέλη, και την Αγγελική Αντωνοπούλου, κληρώθηκαν από μία τρίμηνη υποτροφία δωρεάν φοίτησης στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού σε τμήμα της αρεσκείας τους.

Και αυτό το εορταστικό πάρτυ είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς με σύνθημα «Χορεύουμε & Προσφέρουμε» οι θαμώνες συνέβαλαν ώστε μέρος του ποσού που συγκεντρώθηκε να διατεθεί στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου.

Στη βραδιά παρευρέθηκαν οι δάσκαλοι Έφη Κεραμάρη, Μαρία Θεοδωράτου, Πάνος Κορμάς, Νικόλ Καμζέλα, Τάσος Κατσάρας και Ιωάννα Ντάρλα.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ