2013-12-23 21:47:06
Φωτογραφία για Συλλογή παιχνιδιών για άπορα παιδιά
Από το Γραφείο Τύπου

Στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου το οποίο διατηρεί όλο τον χρόνο πανελλαδικά, ο... τομέας Εθελοντισμού της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων συλλέγει παιχνίδια για τα παιδιά ευπαθών ομάδων ώστε να τους δώσει ένα χαμόγελο αυτές τις άγιες μέρες.

Στην Αθήνα, μέλη και στελέχη της Νεολαίας βρεθήκαμε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου έξω από την ελληνική επιχείρηση MaxStoresστα Σεπόλια προσκαλώντας τον κόσμο να συμμετέχει στη συλλογή παιχνιδιών για άπορα παιδιά. Στη Θεσσαλονίκη, η Νεολαία πραγματοποίησε αντίστοιχες δράσεις, την ίδια μέρα, έξω από δύο καταστήματα της ελληνικής επιχείρησης Jumbo. Τις δράσεις στήριξε εκ μέρους του Κινήματος ο Διευθυντής Διαγραμματειακού κ. Βαγγέλης Λιάπης και ο πρόεδρος της Συντονιστικής Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Μυλωνάς.

Στην Ελλάδα του 2013 δυστυχώς υπάρχουν παιδιά που αποτελούν τα μεγαλύτερα θύματα της φτώχειας. Μιας φτώχειας που επιδεινώνεται, επεκτείνεται και βαθαίνει με τις μνημονιακές πολιτικές ανάλγητων ανθρώπων, οι οποίοι θα γιορτάσουν τη Γέννηση του Χριστού και την έλευση της Νέας Χρονιάς πλουσιοπάροχα και στη θαλπωρή του σπιτιού τους με όλα τα καλά, την ώρα που οδηγούν παιδιά ευαίσθητης ηλικίας να κρυώνουν, να πεινάνε και τους στερούν ακόμη και τη χαρά του παιχνιδιού που τόσο έχουν ανάγκη
. Αυτό το εγκληματικό αποτέλεσμα λύνεται με πολιτική βούληση και απόφαση την οποία δυστυχώς η συγκυβέρνηση δεν διαθέτει.

Εμείς ως νέοι άνθρωποι, οφείλουμε να προσφέρουμε όσο μπορούμε, γνωρίζοντας ότι έτσι δεν δίνουμε λύση, αλλά δίνουμε τουλάχιστον μια μικρή ανακούφιση. Παράλληλα, συνεχίζουμε τη συλλογή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και ρουχισμού στα γραφεία μας. Θεωρούμε αδιανόητο να έχει κανείς την ευκαιρία και τη δυνατότητα να προσφέρει και να μην το κάνει και καλούμε όλους ανεξαιρέτως ιδεολογικής ταυτότητας, να συμμετέχουν στην προσφορά στον συνάνθρωπο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΤΑΪ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΤΑΪ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ