2013-12-23 22:18:27
Φωτογραφία για Τι έγινε στο 9ο live του Dancing With The Stars
Από το Γραφείο Τύπου

Το 9ο live του DANCING WITH THE STARS 4 ήταν μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων και γεμάτο εκπλήξεις! Το show ξεκίνησε με την παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου και τα πιο γιορτινά τραγούδια. Στη συνέχεια, ο Θέμος Αναστασιάδης πήρε τον ρόλο του πιο… ανατρεπτικού guest κριτή. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα, (Ανδρέας Γεωργίου και Ελένη Βαΐτσου), το τηλεοπτικό ζευγάρι από την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», μας χάρισαν μια παθιασμένη χορογραφία, την οποία επιμελήθηκε η Γκαλένα Βελίκοβα. Οι παίκτες διαγωνίστηκαν στον CHRISTMAS ROCK ‘N’ ROLL MARATHON, για πρώτη φορά υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας, αυτής του Johnny Vavoura and the Cadillacs. Νικήτρια της δοκιμασίας αναδείχτηκε η Κλέλια Πανταζή, η οποία κέρδισε επιπλέον 5 βαθμούς και τερμάτισε στην πρώτη θέση με συνολικά 39 βαθμούς. Τα 7 ζευγάρια κινήθηκαν αποκλειστικά σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παρουσίασαν free style χορογραφίες.


Στο 9ο live, η Ευαγγελία Αραβανή και Vladimir Morotsko, εκτέλεσαν μια ρομαντική γιορτινή χορογραφία. Δυστυχώς όμως δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο show. Έτσι, ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε.

Το 9ο live του DANCING WITH THE STARS 4 κυριάρχησε στη ζώνη του στα περισσότερα κοινά. Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, η διαφορά του από το δεύτερο κανάλι στο κοινό 15-44, άγγιξε τις 12,5 μονάδες. Η μεγαλύτερη διαφορά σημειώθηκε στις γυναίκες 15-24 οι οποίες έφεραν πρώτο το show με 21,3 μονάδες από το δεύτερο κανάλι.

Οι τηλεθεατές για ακόμα μια Κυριακή έδωσαν σημαντικά ποσοστά στο χορευτικό show. Πιο συγκεκριμένα: στο σύνολο του κοινού το 9ο live έφτασε το 37,6% με 1.475.000 τηλεθεατές να το παρακολουθούν κατά μέσο όρο. Το δυναμικό κοινό 15-44 έμεινε στον ΑΝΤ1 σε ποσοστό 29,9% και το κοινό 15-24 σημείωσε 32,6%. Ιδιαίτερη απήχηση είχε στα γυναικεία κοινά, με τις γυναίκες 15-24 να επιλέγουν το show χορού σε ποσοστό 41,3% και τις 15-44 να σημειώνουν ποσοστό 36,1%.

Το δημοφιλές show έκανε τη διαφορά και στα Social Media, καθώς αναδείχτηκε 1ο Trending topic ημέρας!

Όπως σε κάθε live, η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού, έδωσε το σύνθημα της έναρξης, οι κριτές πήραν θέση, οι 7 stars γέμισαν τη σκηνή και η Ντορέττα Παπαδημητρίου διατήρησε το γιορτινό κλίμα στο Green Room.

Το διαγωνιστικό μέρος άνοιξε με τον Μιχάλη Μουρούτσο, ο οποίος ήταν ο πρώτος παίκτης στο ελληνικό DWTS που χόρεψε με κλακέτες. Τερμάτισε με 30 βαθμούς. Ακολούθησε η Κατερίνα Στικούδη που χόρεψε με ενέργεια, πάθος και ρυθμό. Απέσπασε το πρώτο 9άρι από την Κάτια Δανδουλάκη και κέρδισε συνολικά 33 βαθμούς. Ο Ησαΐας Ματιάμπα ανέβασε τη διάθεση, χόρεψε με κέφι και κατάφερε να πάρει 9άρια από τη Γκαλένα Βελίκοβα και τον Γιάννη Λάτσιο. Κατέκτησε τη 2η θέση της τελικής κατάταξης με 34 βαθμούς. Η Μαίρη Συνατσάκη, παρουσίασε μια δυναμική χορογραφία με μοντέρνα στοιχεία και από την κριτική επιτροπή κέρδισε 32 βαθμούς. Ο Λάκης Γαβαλάς, ανατρεπτικός όπως πάντα, παρουσίασε μια ευφάνταστη χορογραφία που του χάρισε 27 βαθμούς. Η Κλέλια Πανταζή για τις ανάγκες της χορογραφίας της υποδύθηκε το “κοριτσάκι με τα σπίρτα”, εκτελώντας μια ιδιαίτερα απαιτητική χορογραφία. Από τον Αλέξη Κωστάλα και την Κάτια Δανδουλάκη πήρε 9άρια. Για την εμφάνισή της από την επιτροπή απέσπασε 34 βαθμούς, αλλά ως η νικήτρια του ROCK ‘N’ ROLL MARATHON κέρδισε επιπλέον 5 βαθμούς. Έτσι τερμάτισε πρώτη με συνολικά 39 βαθμούς.

Και αυτή την Κυριακή, μέσω του live streaming οι fans του DANCING WITH THE STARS 4 είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλα όσα συνέβαιναν στα παρασκήνια και το πλατό, 10 λεπτά πριν την έναρξη του show και 10 μετά τη λήξη του… μ’ ένα κλικ στο antenna.gr/dancingwiththestars/live

Ραντεβού στον ΑΝΤ1 την ερχομένη Κυριακή στις 21:15 για το 10ο live, την 8η αποχώρηση… αλλά και πολλές γιορτινές εκπλήξεις!

Το δημοφιλές show του ΑΝΤ1, όπως κάθε φορά, στηρίζει τον Μη Κερδοσκοπικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό «MAKE A WISH», Ελλάδος καθώς και το Σωματείο «Αλκυονίδες» Κύπρου.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ