2013-12-24 01:27:07
Φωτογραφία για Κονταροχτυπιούνται οι δύο πλευρές στη δίκη του Προφήτη Ηλία - Τί δείχνουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα
Διεκόπη, στη Νεάπολη, η δίκη για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία με θύματα τον Πρίαμο Ξυδάκη και το Μανώλη Σταυρουλάκη. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 13 Ιανουαρίου, με την κατάθεση δύο μαρτύρων υπεράσπισης - ενός οπλουργού και ενός ιατροδικαστή.

Κατά την πολύωρη διαδικασία της Δευτέρας, το Δικαστήριο "αναλώθηκε" στην ανάγνωση εγγράφων σχετικών με τα εργαστηριακά στοιχεία της υπόθεσης, πάνω στα οποία και οι δύο πλευρές έκαναν τις δικές τους επισημάνσεις, παρατηρήσεις και διαπιστώσεις. Κάθε πλευρά με βάση τη δική της υπερασπιστική γραμμή διαφωτίζει τις αμφισβητούμενες συνθήκες για το πώς έγινε το τραγικό συμβάν που στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους.

Η πολιτική αγωγή εκτιμά ότι είναι ξεκάθαρο πως από τη στιγμή που δε βρέθηκαν κατάλοιπα πυρίτιδας στα χέρια του Πρίαμου Ξυδάκη, αυτό σημαίνει ότι δεν πυροβόλησε εναντίον της άλλης πλευράς. Αντίθετα η πλευρά της υπεράσπισης διατείνεται ότι τα εργαστηριακά στοιχεία δείχνουν ότι βρέθηκε γενετικό υλικό του Ξυδάκη στο όπλο, άρα συνδέεται με το όπλο και τους πυροβολισμούς.

Και χθες, η δικαστική αίθουσα ήταν κατάμεστα, ισχυρά ήταν τα αστυνομικά μέτρα, ενώ δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες όταν η Υπεράσπιση εξέθετε θέσεις και απόψεις.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ