2013-12-24 10:07:06
Φωτογραφία για Καλά ξηγήθηκε ο Λιάπης - Άποψη αναγνώστη
Πέρασε το STOP αλλά σταμάτησε στις υποδείξεις της Τροχαίας αμεσως, δηλωσε οτι έσφαλε για όλες τις παραβασεις και οτι πρεπει να τιμωρηθει αναλογως. Δεν ηταν... στο δικαστηριο αλλα εκπροσωπηθηκε απο τον δικηγορο του και η δικη οριστηκε για λιγο αργοτερα. Εφυγε για το εξωτερικο με νομιμο τροπο και θα επανελθει ως οφειλει για τη δικη (αν λανθανω καπου διορθωστε με).

Και γιατι παρακαλω να κατσει εδω με τους προσκυνημενους στα μνημονια πολιτες που το παιζουν επαναστατες με τα ψευτικα προφιλ στο internet, τα like και τα share και τα upload (που' λεγε κι ο Παγκαλος) ; Που δεν ξερουν τι θα πει απεργια και πορεια ("οι διαδηλωσεις δεν ειναι το στυλακι μου");

Καλα ξηγηθηκε ο Λιαπης και πηγε να ηρεμησει μακρια απο τους δυστυχισμενους και προσκυνημενους και την χειμερινη αιθαλομιχλη. Θαρθει -ισως- θα πληρωσει και θα κανει και τις διακοπες του το καλοκαιρι στα νησια. Και αν τον διαγραψαν, ποιος θελει ναναι μελος μιας παρακμαζουσας μνημονιακης παραταξης - μορφωματος; Ουτε αναλωθηκε στα παραθυρα διαφορων που κοπτονται δηθεν για τον τοπο ετουτο, ουτε αρχισε την παρλα. Ουτε εφερε αυτος το ΔΝΤ στη χωρα και οτι συνεπαγεται αυτο.


Και τελος, αν ημασταν ολοι... Λιαπηδες, θα ειχε απομεινει εδω ο Σαμαρας με τον υπολοιπο πολιτικο συμφερτο, να χτυπαει το χερι στο τραπεζι και να εκβιαζει τους εναπομειναντες Πακιστανους και Αλβανους (της Ελλαδας), οτι αν δεν κοβουν αποδειξη για τα πειρατικα cd και τα λαθραια τσιγαρα, θα τους τσακισει. Και θα εβγαινε κι ενας σαν τον Τραγκα να τους υπενθυμιζει οτι αν δεν πληρωσουν, θα τους πανε φυλακη και θα κολλησουν ηπατιτιδα C. Και εμεις θα ημασταν σε μερη εξωτικα με γυναικες που δεν θα αδιαφορουσαν ξαφνικα για εμας επειδη μειναμε απο δουλεια, και τους το΄ λεγε η μανα τους που δεν πηρανε καποιον σαν τον Τακη, που΄χει την γυναικα του στα ωπα ωπα - αλλα δεν φταιει κανας αλλος, αυτες φταινε που χαραμισαν την ζωη τους μαζι μας.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ