2013-12-24 11:08:37
Φωτογραφία για Αναστέλλει ο δήμος Παλλήνης τις διαδικασίες πρόσληψης των 107 επιτυχόντων στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας;
Αφού οι επιτυχόντες προσκόμισαν τα δικαιολογητικά τους (πτυχία, πιστοποιητικά κλπ) στο τμήμα προσωπικού του δήμου Παλλήνης, την Παρασκευή αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συγκεκριμένου δήμου ένα δελτίο τύπου που σύμφωνα με αυτό αναστέλλονται οι διαδικασίες πρόσληψης όσων έχουν πετύχει για να εργαστούν στον δήμο Παλλήνης με το δικαιολογητικό ότι δεν έχουν την πληροφόρηση που θα έπρεπε από τον ΟΑΕΔ! .

Απίστευτο και όμως ελληνικό και φυσικά αν δεν προσλάβουν τους επιτυχόντες θα πάνε δικαστικώς .Δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν της νομικής οδού. Δεν είναι δυνατόν να επικαλούνται κωλύματα της τελευταίας στιγμής και να απειλούν ότι δεν θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα όταν ήξεραν από την αρχή το πρόγραμμα και όταν είχαν δηλώσει συμμετοχή σε αυτό.

Όχι μόνο για αθέτηση αλλά και για ψυχική οδύνη και για βλάβη των συμμετεχόντων επιτυχόντων στο πρόγραμμα θα απαιτήσουν οι τελευταίοι και με το δίκιο τους που είναι όλο με το μέρος τους.

Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά.

Να έχουν επιτύχει συνάνθρωποι μας άνεργοι για πέντε μήνες με το τρομερό ποσό των τετρακοσίων ενενήντα ευρώ το μήνα καθαρά και να τους φέρονται με αυτό το τρόπο που ούτε στα ζώα δεν φέρονται

Δείτε πιο κάτω τη σχετική ανακοίνωση του δήμου Παλλήνης:

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ