2013-12-24 14:45:04
Φωτογραφία για Ζευγάρι γιορτάζει τα 61 χρόνια γάμου με μια υπέροχη φωτογράφιση!
Ένα αξιολάτρευτο ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν από 61 ολόκληρα χρόνια απέκτησε επιτέλους ...τις φωτογραφίες που του αξίζουν!

Η σχεδιάστρια εγγονή τους Λόρεν Γουέλς, αποφάσισε να δημιουργήσει μερικές πραγματικά αξέχαστες φωτογραφίες για την επέτειο της «γιαγιάς και του παππού» . 

Και τα κατάφερε μια χαρά!

Σύμφωνα με την Λόρεν κανένας από τους δυο δεν έχει βγάλει ποτέ, έστω και για λίγο, την βέρα του ενώ μέχρι και σήμερα παραμένουν οι καλύτεροι φίλοι! Επειδή όμως έχουν μόνο μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους αποφάσισε να  τους κάνει αυτό το μοναδικό δώρο. Να τους φωτογραφίσει όπως πραγματικά τους αξίζει, στην 61η επέτειο του γάμου τους.

Οι όμορφες φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού αν και η Λόρεν τις ανέβασε στο δημοφιλές website «Style Me Pretty» δεν τις έχει δείξει ακόμη στους άμεσα ενδιαφερόμενους: Στην γιαγιά και στον παππού! Σχεδιάζει να τις βάλει σε ένα κουτί που στην συνέχεια θα τυλίξει και θα τοποθετήσει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η επόμενη φωτογραφία που υποστηρίζει η Λόρεν ότι θα βγάλει θα είναι την ημέρα των Χριστουγέννων όταν το ζευγάρι ξετυλίξει το δώρο του και δει για πρώτη φορά τις φωτογραφίες!
dinfo.gr 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ποια… τζάκια;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ποια… τζάκια;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ