2013-12-24 15:20:01
Φωτογραφία για Χριστουγεννιάτικες εικόνες από όλο τον κόσμο
Μια πανδαισία εντυπωσιακών στολισμών και μοναδικών φωτογραφιών

Το Conde Nast Traveller συγκέντρωσε υπέροχες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν το Δεκέμβριο και μας ταξιδεύει από τη Βρετανία, ως την Ιαπωνία, με χαρούμενη χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Στο Μπράιτον τα Χριστούγεννα είναι παντού, αφού και τα μικρά ξύλινα σπιτάκια στην παραλία της πόλης, είναι φωτισμένα γιορτινά.

Ο Άγιος Βασίλης κάνει ένα θεαματικό άλμα από την γέφυρα Asparuhov στη Βάρνα, στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας στη Βουλγαρία.

Μια χριστουγεννιάτικη πυραμίδα δεσπόζει πάνω από ένα παραδοσιακό κατάστημα στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Ένα ζευγάρι ντυμένο με αγιοβασιλιάτικα ρούχα απολαμβάνει τη θέα από το The Shard, το ψηλότερο κτίριο της Ευρώπης, που δεσπόζει πάνω από το London Bridge του Λονδίνου.

Μια θεαματική βροχή μετεωριτών διακρίνεται στον ξάστερο ουρανό του Whitley Bay, στην Αγγλία, πάνω από τον φάρο της Αγίας Μαρίας.


Ένας δύτης, ντυμένος Άγιος Βασίλης, χαιρετά χαρούμενα παιδάκια σε ενυδρείο στην Κρήτη.

Πολίτες της Λισσαβόνας, παρακολουθούν ένα μοναδικό σόου, κάθε βράδυ, στα κτίρια της πόλης, στην πλατεία Comercio.

Το ιστορικό Osaka Public Hall φωτίζεται εντυπωσιακά κατά τη διάρκεια της Γιορτής του Φωτός στη Nakanoshima της Ιαπωνίας.

Η ντίβα της παντομίμας Nigel Ellacott, πρωταγωνιστεί ως βασίλισσα Blodwyn σε μια παράσταση της «Ωραίας Κοιμωμένης» στο Llandudno της Ουαλίας.

Οι επισκέπτες της πλατείας του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη συρρέουν για να δουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Βατικανού. Το 25 μέτρων δέντρο είναι δώρο από ένα γερμανικό χωριό στη Βαυαρία.

Αυτή η γιγαντιαία χριστουγεννιάτικη μπάλα είναι μόνο ένα από μια σειρά μεγάλων στολιδιών, που διακοσμούν εορταστικά την γαλλική πόλη της Νίκαιας.

Τα αγόρια της χορωδίας του καθεδρικού ναού του Winchester στην Αγγλία, απολαμβάνουν ένα πρωινό πατινάζ στο παγοδρόμιο της εκκλησίας, που θα παραμείνει ανοιχτό έως τις 5 Ιανουαρίου.

Ένας δύτης ντυμένος Άγιος Βασίλης ταΐζει ένα κοπάδι σαρδέλες στο ενυδρείο Coex στη Σεούλ της Νότιας Κορέας.

Σπίτι στο Δουβλίνο προσπαθεί να κλέψει τις εντυπώσεις, με τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό του.

Η Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου φωτίζεται εντυπωσιακά με μπλε φως για όλη την εορταστική περίοδο στο Ανόβερο της Γερμανίας.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ