2013-12-24 17:15:09
Φωτογραφία για Ω έλατο! Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα των celebrities
Βομβαρδίζουν καθημερινά τους διαδικτυακούς τους φίλους με φωτογραφίες τους στα social media. Δεν θα μπορούσαν, λοιπόν, να μην μοιραστούν μαζί τους τις χριστουγεννιάτικες στιγμές τους Και τι καλύτερο από μία εικόνα με το στολισμένο δέντρο τους!

Φαίη Σκορδά

Με τις πυτζάμες της η έγκυος Φαίη Σκορδά στόλισε νωρίς νωρίς το δέντρο της, αφού το ήθελε πολύ ο μικρός ο Γιαννάκης.

Τέιλορ Σουίφτ

Κάθεται οκλαδόν στο πάτωμα και σαν μικρό κορίτσι κοιτά με χαρά το στολισμένο έλατο. «Το δωμάτιο του ξενοδοχείου έχει χριστουγεννιάτικο δέντρο! Είμαι ενθουσιασμένη», έγραψε η νεαρή τραγουδίστρια της country στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία. Η παρουσιάστρια κρατάει το μωράκι της στην αγκαλιά της δίπλα από το δέντρο, ενώ δίπλα της είναι και ο 5χρονος Φίλιππος.


Η λεζάντα που έγραψε η μανούλα και συνόδευε τη φωτογραφία είναι:

«Κάθε μέρα αλλάζουμε τη διακόσμηση, θέση τις μπάλες, τα λαμπάκια! Επίσης μου ανακοινώθηκε πως θα κρατήσουμε το δέντρο μέχρι το καλοκαίρι! Merry Family Christmas everyone!».

Αλεσάντρα Αμπρόσιο

"Η πιο χαρούμενη στιγμή του χρόνου έφτασε" ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη γιορτινή της φωτογραφία. Και η αλήθεια είναι πως ο άγγελος της Victoria’s Secret έχει τον… σέξι τρόπο του όσον αφορά το στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Ρούλα Κορομηλά

H Ρούλα Κορομηλά μπήκε από τα μέσα Νοεμβρίου σε εορταστικό mood, αφού στόλισε ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο με χρυσές μπάλες και πολλά φωτάκια.

Η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να γράψει κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram:

"Νωρίς στολίσαμε"

Κάλεϊ Κουόκο

Στα χρώματα του ασημί, λευκό και μωβ, έντυσε η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς "Big Bang Theory" το έλατο της. Η κωμική ηθοποιός θα γιορτάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της, Ράιαν Σουίτινγκ, με τον οποίο σχεδιάζουν να παντρευτούν μέσα στο νέο έτος.

Μαριέττα Χρουσαλά

Η Μαριέττα Χρουσαλά στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και πόζαρε δίπλα σ΄αυτό όλο καμάρι και χαμόγελο, ποστάροντας τη φώτο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Χάιντι Κλουμ

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά… έξι έλατα στόλισε, φέτος, η Γερμανίδα καλλονή της πασαρέλας. Και η αλήθεια είναι πως είχε δείξει εξ αρχής τις… άγριες χριστουγεννιάτικες προθέσεις της…

"Αναζητώντας το τέλειο δέντρο", είχε γράψει στο Instagram, περικυκλωμένη από πανύψηλα έλατα.

Λίγες ημέρες μετά, ανήρτησε φωτογραφία τη μητέρα της να στολίζει το δέντρο, που κοσμεί το σαλόνι της έπαυλής της.

Γωγώ Μαστροκώστα

Η Γωγώ Μαστροκώστα στόλισε το δέντρο της από τις αρχές Νοέμβρη, παρότι ο καιρός δεν ήταν και τόσο κρύος. Η ίδια μοιράστηκε τη στιγμή της στα social media και οι ευχές έπεσαν βροχή!

Αβρίλ Λαβίν

Κι ενώ οι περισσότεροι στολίζουν δέντρο στο σπίτι τους, η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε τη διαφορά και στόλισε στο… πούλμαν!

Θέλησε με αυτό τον τρόπο να μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων, μιας και λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων -βρίσκεται σε περιοδεία αυτές τις ημέρες-, είναι διαρκώς με μία βαλίτσα στο χέρι.

"Ξύπνησα και βρήκα ένα μωρό – έλατο στο πούλμαν μου", έγραψε στο Twitter.

Ελένη Φουρέιρα

Σε γιορτινό κλίμα βρίσκεται και η Ελένη Φουρέιρα που στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της!

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ενημερώσει και τους διαδικτυακούς της φίλους στο twitter, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία.

Η τραγουδίστρια ενημέρωσε, βέβαια, ότι κάηκαν μερικά λαμπάκια, τα οποία μάλλον θα τα είχε φυλάξει από πέρυσι!

Βικτόρια Μπέκαμ

Για την 39χρονη σχεδιάστρια μόδας, ακόμη και το στόλισμα του δέντρου πρέπει να γίνεται πάνω απ’ όλα με… στυλ και φινέτσα, φορώντας ψηλοτάκουνες γόβες και στενό μαύρο φόρεμα. Άλλωστε και το έλατό της έχει το δικό του… ροζ στυλ!

Κι αν αναρωτιέστε με τι μπάλες το στόλισε, η Βικτόρια μας έλυσε την απορία αναρτώντας στο Instagram την ακόλουθη φωτογραφία…

Έλλη Κοκκίνου

Με τη βοήθεια του γιου της στόλισε το πανύψηλο δέντρο η Έλλη Κοκκίνου. Φανταζόμαστε ότι χρειάστηκε και τη βοήθεια... σκάλας στο στολισμό.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ