2013-12-26 10:46:05
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΟ «ΟΛΝΤ ΤΡΑΦΟΡΝΤ»! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Μίτσελ δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ στην καριέρα του την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το ίδιο και ο Χαβιέρ Σαβιόλα. Ο Τσόρι την έχει νικήσει με τη φανέλα της Ζενίτ, αλλά σε ουδέτερο έδαφος, ενώ ο Ιμπαγάσα δεν έχει χάσει με τη Βιγιαρεάλ στην έδρα της μεγάλης αντιπάλου του Ολυμπιακού στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Υπάρχει, όμως, στέλεχος του Ολυμπιακού που έχει νικήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «θέατρο των ονείρων», όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Είναι ο Βίκτορ Σάντσες, ο άμεσος συνεργάτης του Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού!

Ο Βίκτορ έπαιξε στις 17 Οκτωβρίου του 2001 με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο Μάντσεστερ και ήταν εκ των πρωταγωνιστών της μεγάλης νίκης της ομάδας του με 3-2!

Μάλιστα λίγες εβδομάδες νωρίτερα, η Ντεπορτίβο είχε νικήσει την Γιουνάιτεντ και στο Ριαθόρ με 2-1!

Ήταν ο όμιλος στον οποίο μετείχε και ο Ολυμπιακός εκείνη τη σεζόν. Είχαν προκριθεί η Μάντσεστερ και η Λα Κορούνια που συναντήθηκαν ξανά την ίδια χρονιά στα προημιτελικά της διοργάνωσης! Με τους Άγγλους να παίρνουν ρεβάνς, κάνοντας δύο νίκες (3-2 και 2-0)

Δείτε στιγμιότυπα από το ματς στο οποίο ο Βίκτορ «άλωσε» το Ολντ Τράφορντ, έδρα που θα επισκεφθεί ξανά 12 χρόνια αργότερα τον προσεχή Μάρτη, ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ