2013-12-27 23:37:06
Φωτογραφία για «ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΓΙΑ ΚΑΜΠΕΛ»!
O Ολυμπιακός έχει αρχίσει συζητήσεις με την Άρσεναλ και την πλευρά του Τζόελ Κάμπελ, προκειμένου να κρατήσει τον Κοσταρικανό ποδοσφαιριστή και του χρόνου στο ρόστερ του με δανεισμό ή εάν χρειαστεί και με αγορά.

Δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών από την Κόστα Ρίκα θέλουν τις εμπλεκόμενες πλευρές να συζητούν για το μέλλον του παίκτη. Ο Ολυμπιακός, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, θέλει πολύ να έχει τον Κάμπελ και την επόμενη σεζόν στο δυναμικό του και θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια, την ώρα που στην Άρσεναλ δεν έχουν πειστεί πως ο Τζόελ Κάμπελ πρέπει να γυρίσει στην Αγγλία και να πάρει ευκαιρία αγωνιζόμενος με την φανέλα των "κανονιέρηδων". Κυρίως ο Αρσέν Βενγκέρ είναι αυτός που δεν έχει πειστεί στο 100%.

Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά ενώ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η τιμή του Κάμπελ για αγορά είναι στα 4 με 5 εκατ. ευρώ, την ώρα που στην Άρσεναλ σκέφονται πως ο παίκτης μπορεί να αποτελέσει διαπραγματευτικό ατού για τον Κώστα Μήτρογλου, που απασχολεί την αγγλική ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ