2013-12-28 08:50:04
Φωτογραφία για ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ... ΒΑΘΟΣ ΤΑΤΑΡΟΥΣΑΝΟΥ
Σταντ μπάι για τον Ολυμπιακό εμφανίζεται να είναι ο Ταταρουσάνου, σε περίπτωση που δεν παραμείνει ο Ρομπέρτο.

Η παραμονή του Ισπανού τερματοφύλακα είναι ξεκάθαρα η προτεραιότητα των ερυθρόλευκων. Η υπόθεση του όμως ούτε εύκολη, ούτε και απλή είναι, αφού εξαρτάται ουσιαστικά από τις... καραμπόλες που θα υπάρξουν με την παραμονή -ή μη- του Κουρτουά στην Ατλέτικο.

Ο Μίτσελ πάντως έχει ήδη ζητήσει από τους Μαδριλένους να παραμείνει ο 27χρονος γκολκίπερ στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι μάλιστα επιθυμούν την αγορά των δικαιωμάτων του ή μέρος αυτών και όχι την ανανέωση του δανεισμού του.

Από εκεί και πέρα πάντως σε περίπτωση που δεν καταφέρουν τελικά να κρατήσουν τον Ρομπέρτο στο ρόστερ τους οι ερυθρόλευκοι, έχουν... σταντ μπάι -όπως προκύπτει από τους Ρουμάνους- τον Τσιπριάν Ταταρουσάνου, σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Ο τερματοφύλακας της Στεάουα έχει ακουστεί αρκετές φορές άλλωστε για τον Ολυμπιακό στο παρελθόν και οι τελευταίες αναφορές των Ρουμάνων πριν από λίγο καιρό περί του ενδιαφέροντος από τους ερυθρόλευκους, φαίνεται πως ισχύουν... Ο ύψους 1,94 πορτιέρο άλλωστε βρίσκεται όπως όλα δείχνουν εν αναμονή των εξελίξεων στο Λιμάνι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ