2013-12-29 09:34:21
Φωτογραφία για ΖΑΝΤΕΡΟΓΛΟΥ : ΣΙΔΕΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ...
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κώστα Μήτρογλου ο Χρήστος Ζαντέρογλου στον «Γαύρο».

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού χαρακτήρισε τον «πιστολέρο» του Θρύλου «Σιδέρη της παλιάς εποχής», ενώ επισήμανε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν πιθανότητες πρόκρισης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αρχικά είπε: «Στην Ελλάδα δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό», ενώ συνέχισε μιλώντας για την Ευρώπη: «Και πλέον, η ομάδα είναι μεγάλη και στην Ευρώπη. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και δεν φοβάται! Άξιζε την πρόκριση στους «16» του Champions League και θα έλεγα ότι θα μπορούσε να την είχε πάρει και πιο εύκολα».

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στην τεράστια διαφορά από τους αντιπάλους του στην Ελλάδα: «Αυτό που μου αρέσει, είναι ότι δεν έχει ομάδα που να φοβάται στην Ελλάδα, αλλά παίζει καλή μπάλα και σκοράρει. Και το κάνει για τον κόσμο του. Για την ιστορία του».


Μιλώντας για τον Κώστα Μήτρογλου, ο Χρήστος Ζαντέρογλου είπε: «Είναι καλός χαρακτήρας. Καλός ποδοσφαιριστής. Είναι σαν τον Γιώργο Σιδέρη της παλιάς εποχής, που σκόραρε με κάθε τρόπο. Στον φορ, μετράει το γκολ και ο Μήτρογλου το έχει. Είναι γκολτζής. Για εμένα δεν υπάρχει άλλος στην Ελλάδα. Και για την Ευρώπη, είναι top παίκτης. Mε λίγα λόγια, είναι ένας επιθετικός που τα έχει όλα»!

Όσο για το τι έμεινε στον Βετεράνο άσο στο πρώτο μισό της χρονιάς: «Είναι θετική η εικόνα μου. Καλή μπάλα και πολλά γκολ. Και επιτυχία στην Ευρώπη. Δεν ήθελα κάτι άλλο στον πρώτο γύρο».

Αναφερόμενος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είπε: «Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει αέρα στην Ευρώπη. Η Μάντσεστερ είναι μεγάλη ομάδα στην Αγγλία, αλλά και ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν θα πάει να χάσει. Αν το πάρουν προσωπικά οι παίκτες και δώσουν το αίμα τους, τότε θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν πρέπει να πάμε φοβισμένοι»!

Τέλος, έστειλε τις ευχές του: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να έχουμε όλοι μας υγεία. Και καλή χρονιά σ’ όλο τον κόσμο. Εύχομαι το 2014 να βρει πιο ευτυχισμένους τους Έλληνες που έχουμε τραβήξει πολλά. Και ειδικά τη νέα γενιά που περνάει δύσκολα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ