2013-12-29 11:22:07
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΕΛΕ ΚΑΙ ΑΥΛΩΝΙΤΗ... «ΚΟΙΤΑΕΙ» ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Έτοιμος να ανακοινώσει τους Πελέ και Αυλωνίτη είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος πάντως εξετάζει κι άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών για το μέλλον.

Στον Ολυμπιακό αφήνουν ελάχιστα περιθώρια για την πραγματοποίηση άλλης μεταγραφής στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Όμως ήδη έχουν εντοπίσει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που μπορεί να τους απασχολήσουν. Πέρα από τις συμφωνίες με Πελέ και Αυλωνίτη, που θα ανακοινωθούν με την έλευση του 2014, οι ερυθρόλευκοι έχουν ανοιχτά τα μάτια τους για άλλους παίκτες από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, δεδομένου ότι από την 1η Ιανουαρίου μπορούν να «κλείσουν» παίκτη που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι χωρίς να πληρώσουν την ομάδα του.

Η συγκεκριμένη πολιτική τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχτεί εξαιρετικά πετυχημένη με επιλογές παικτών από το υπάρχον ρόστερ όπως οι Ιμπαγάσα, Μανωλάς, Σαβιόλα, Τσόρι, Σαλίνο και Βάις, που αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι, αλλά και «παλαιότερων» όπως οι Τζιμπούρ, Αμπντούν, Μοντέστο και Πάντελιτς.

Ασφαλώς ο Ολυμπιακός δεν κοιτάζει μόνο ελεύθερους παίκτες, αλλά και κάποιους που έχουν ομάδα, αφού διαθέτει την οικονομική δυνατότητα για να τους δελεάσει. Και ασφαλώς τόσο αυτή, όσο και το πρεστίζ του συλλόγου που ενισχύεται διαρκώς, μετά και την πρόκριση στους «16» του Champions League, αποτελεί δέλεαρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ