2013-12-29 12:42:07
Φωτογραφία για Αναγνώστης σχολιάζει το πρόγραμμα ΟΑΕΔ για νέες επιχειρήσεις
Τελικα μετα από 11 μηνες στο τελος του ετους βγαινει το αναμενομενο πρόγραμμα. Καλο ωραιο αλλα αργησατε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΟΙ, και σαν να μην εφτανε αυτό, δεν αφήνετε να λαβουν... μερος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα οσοι ανοιξαν νεα επιχειρηση, ειτε το Νοεμβριο ειτε το Δεκεμβριο, αλλα αντιθέτως μονο οσοι ανοιξαν επιχειρηση από τις 16 Δεκεμβριου και μετα. Για ακομα μια φορα το ελληνικο κρατος αν και εχουμε κουραστεί να το ακουμε και να το λεμε δειχνει την κοινωνικη αναλγησια του και εμπαιζει τους ελληνες και αυτους που είναι επιχειρηματιες.

Αλλα να τα παρουμε τα πραγματα από την αρχη, το συγκεκριμενο πρόγραμμα εχει αναγγελθει από τον Ιανουαριο, τον Απριλιο υπαρχουν αρκετα δημοσιεύματα οτι θα βγει, από τον Σεπτεβριο εως το Νοεμβριο γινεται πανικος σε όλα τα site, εφημερίδες, τηλεοπτικα μεσα, από στιγμη σε στιγμη βγαινει το πρόγραμμα. Εχουμε φτασει λιγες μερες πριν το νέο ετος και ως εκ θαυματος 16 Δεκεμβριου δημοσιευετε το πρόγραμμα.


Καναμε υπομονη ποσους μηνες πληρωναμε ενοικια και τελικα για λιγες μερες δε δικαιούμαστε να λαβουμε μερος στο πρόγραμμα εχοντας κανει μια σοβαρη επενδυση χρηματων για να ανοιξουμε μια σοβαρη επιχειρηση με στοχο να λειτουργει για χρονια αυτή η επιχειρηση και όχι να είναι ένα απλως πυροτέχνημα να παρουμε λεφτα από τον ΟΑΕΔ και να την κλεισουμε.

Ερωτουνται οι αρμόδιοι υπουργοι, υφυπουργοι και ο διοικητης του ΟΑΕΔ τα παρακατω:

α) Γιατι δεν δινεται δικαιωμα να επιδοτηθουν νεες επιχειρήσεις που να εχουν ανοιξει τουλάχιστον ένα διμηνο πριν την δημοσιευεση του προγράμματος?

β) Γιατι τοση μεγαλη καθυστερηση από την αρχη του χρονου να δημοσιεύσετε το πρόγραμμα?

γ) Προτίθεστε να αλλαξετε αυτην την καταφορη αδικια για οσους είναι ουσιαστικα ΝΕΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ?

Περιμενω μια υπευθυνη απαντηση αλλα και τροποποιηση του προγραμματος, γιατι νεα επιχειρηση δεν παιζει να ανοιξει ή να εχει ανοιξει απο τις 16 Δεκεμβριου, και μετα αφου τζαμπα θα πληρωσουνε εισφορες και επιμελητηριο αλλα μεταφερεται το ανοιγμα απο τη νεα χρονια.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ