2013-12-30 00:38:42
Φωτογραφία για Χριστουγεννιάτικο τουρνουά χάντμπολ Α.Ο. Άνοιξης
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 στο κλειστό γυμναστήριο Άνοιξης, το 1Ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Χάντμπολ που διοργάνωσε ο Α. Ο. Άνοιξης. Με χριστουγεννιάτικη μουσική και σε εορταστική ατμόσφαιρα, οι μικροί αθλητές των 3 σωματείων τραγούδησαν τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς, έπαιξαν χάντμπολ και χάρηκαν το άθλημα σε ένα όμορφο οικογενειακό περιβάλλον. Στον εορταστικό μπουφέ υπήρχαν χειροποίητα γλυκά και χυμοί που πρόσφεραν οι γονείς των μικρών αθλητών της Άνοιξης.

Εκτός από τον Α.Ο ‘Ανοιξης έλαβαν μέρος ο Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων και η ΑΠΕΣ Καπανδριτίου. Για την ιστορία, την 1η θέση στα αγόρια έλαβε το Καπανδρίτι, τη 2η ο Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων και την 3η η Άνοιξη ενώ στα κορίτσια αντίστοιχα, την 1η θέση έλαβε ο Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων την 2η η Άνοιξη και την 3η το Καπανδρίτι.

Ο Έφορος Χάντμπολ και μέλος του ΔΣ του Α.Ο. ‘Ανοιξης Μάριος Λουκάτος, ευχήθηκε σε όλους «Καλή Χρονιά» και αναφέρθηκε στην επιτυχία της ανάπτυξης του χάντμπολ στο Δήμο Διονύσου και στην ευρύτερη περιοχή σημειώνοντας ότι ο αθλητισμός είναι βασικό συστατικό για την διαμόρφωση της κουλτούρας και της παιδείας που θα πρέπει να αναπτύξουμε σαν κοινωνία για να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι στις δύσκολες στιγμές που περνάμε.


Τέλος, μικρούς και μεγάλους ευχαρίστησε, ο προπονητής του Α.Ο. Άνοιξης Κώστας Κότσιρας, Διεθνής, Ομοσπονδιακός Τεχνικός Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας (Ο.Χ.Ε) , ο οποίος είχε και το συντονισμό της πετυχημένης εκδήλωσης. Ο κ. Κότσιρας επισήμανε ότι αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση για όσους ασχολούνται με το χάντμπολ, να βλέπουν την δίψα και την πρόοδο των παιδιών, ακόμα και μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις ψυχαγωγίας και διασκέδασης και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους προπονητές και τις διοικήσεις των ομάδων που στηρίζουν και διοργανώνουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ