2013-12-30 03:18:05
Φωτογραφία για Αυτή είναι η νέα Lamborghini, η Huracan
Η επιτυχημένη Lamborghini Gallardo απέκτησε με τη Huracan ένα άξιο διάδοχο, που προχωρά το κλασικό... σφηνοειδές σχήμα μερικά βήματα παραπέρα, ενώ συνδέεται με το ένδοξο παρελθόν της μάρκας χάρη στο κάλυμμα αλά Miura του κινητήρα της.

Ο κινητήρας αυτός καθ' αυτός είναι ο γνωστός V10 της εταιρείας, που για την περίσταση έχει φτάσει τα 610 άλογα και αυτό είναι βέβαια ο λόγος που η επίσημη επωνυμία είναι Huracan LP610-4, με το 4 να συμβολίζει τη στάνταρ τετρακίνηση. Η οποία εξασφαλίζει μεγάλα περιθώρια πρόσφυσης και επιτρέπει στη νέα μικρή Lambo να φτάνει από στάση τα 100 σε 3,2 δεύτερα, τα 200 σε 9,9 και να έχει μια τελική 325 χλμ./ ώρα. Στην επίτευξη των επιδόσεων συμβάλλει και το σχετικά χαμηλό βάρος των 1.420 και κάτι κιλών, που προκύπτει από την εκτεταμένη χρήση αλουμινίου και ανθρακονημάτων στο πλαίσιο.

Από κει και πέρα υπάρχουν τρία προγράμματα δυναμικής συμπεριφοράς (Strada, Sport και Corsa) που επηρεάζουν την απόκριση του κινητήρα και του κιβωτίου, τη μετάδοση, τον κινητήρα, το σύστημα διεύθυνσης και το ESP, ενώ τα φρένα είναι στάνταρ κεραμικά. Στάνταρ θα είναι και το σύστημα start stop, που βοηθά η επίσημη μέση κατανάλωση να περιορίζεται στα 12,5 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα.

Οι πρώτες Huracan θα παραδοθούν στους κατόχους τους το Μάρτιο, αμέσως μετά το Σαλόνι της Γενεύης, χωρίς να έχει ακόμα προσδιοριστεί η τιμή τους.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ