2013-12-30 14:14:17
Φωτογραφία για ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Οι προπονητές μας Καζάζης, Βλάχος, Παυλίδης, Νικολάκης και Γέμελος αποχαιρετούν το 2013 και μιλούν για το 2014.

Ένας χρόνος γεμάτος τίτλους για τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π "φεύγει". Ο Ολυμπιακός βάδισε το 2013 στο δρόμο των επιτυχιών και ο στόχος είναι ο σύλλογος να διατηρηθεί και το 2014 στην κορυφή. Πέντε προπονητές μας μιλούν στο φινάλε του 2013, για την χρονιά που φεύγει αλλά βάζουν και τους στόχους γι' αυτή που ...ξημερώνει. Ο Δημήτρης Καζάζης, ο Θόδωρος Βλάχος, ο Χάρης Παυλίδης, ο Γιάννης Νικολάκης αλλά και ο Νίκος Γέμελος, ο καθένας στο άθλημα του, έχουν ...χρέος να διατηρήσουν στην κορυφή τον Ολυμπιακό και το ...φωνάζουν.

Δημήτρης Καζάζης (Βόλεϊ Ανδρών): «Αφήνουμε πίσω μας μια πολύ σπουδαία χρονιά για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα κατάφερε να κατακτήσει τρεις τίτλους και παράλληλα να παίξει ωραίο βόλεϊ. Ήταν μια φανταστική σεζόν και ο Ολυμπιακός επέστρεψε εκεί όπου του αξίζει
. Η δουλειά ήταν ομαδική. Οι παίκτες, οι προπονητές, η διοίκηση και ο κόσμος πάλεψαν για να είναι ο Ολυμπιακός στην κορυφή. Όσο αφορά τη νέα χρονιά θεωρώ πως η ομάδα μας θα παραμείνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Μπορεί να μην έχουμε δείξει ακόμη το καλό μας πρόσωπο ως ομάδα αλλά έχουμε πάρα πολλές δυνατότητες που κυρίως οι τραυματισμοί δεν μας έχουν αφήσει να δείξουμε. Στόχος του Ολυμπιακού είναι κάθε χρόνο πρωτίστως η κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά του Κυπέλλου και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά εποχή συμμετείχε στο Champions League και πλέον το 2014 θα συνεχίσει στα προημιτελικά του Cev Cup. Η ομάδα είναι μέσα και στους τρεις στόχους της και πιστεύω θα τα καταφέρει να φέρει και πάλι κούπες στον Πειραιά. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους. Με σκληρή δουλειά και ομαδικό πνεύμα όλα μπορούν να γίνουν».

Θόδωρος Βλάχος (Πόλο Ανδρών): «Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ καλή για την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Αφήσαμε πίσω μας μια σεζόν που δεν είχε τίτλους κάτι που συμβαίνει σπάνια στον σύλλογο μας. Με σκληρή δουλειά, με την βοήθεια της διοίκησης και του κόσμου πήραμε δυο τίτλους και δείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός στο φινάλε του 2013 και στην αρχή του 2014 δείχνει ότι έχει προχωρήσει και δεν συμβαδίζει με τις περισσότερες ομάδες στη χώρα. Παρά τις δυσκολίες, η διοίκηση αποφάσισε να κρατήσει μια ομάδα με υψηλούς στόχους και κατάφερε να συμμετάσχει στο Champions League. Αυτά κάνουν τον Ολυμπιακό να ξεχωρίζει. Ο κόσμος θέλει κάθε χρόνο να βλέπει τις ομάδες να κατακτούν τίτλους και παράλληλα να διακρίνονται και στην Ευρώπη. Στο Champions League προσπαθούμε, παρά τις δυσκολίες που έχει ο όμιλος μας, να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας. Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια ιστορία στην Ευρώπη και θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αλλάξουμε επίπεδο και θα έρθουν επιτυχίες και στην Ευρώπη. Η ομάδα βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο και πιστεύω πως μέσα σε δυο χρόνια θα έχει φτάσει εκεί όπου όλοι μας θέλουμε. Για το 2014 θέλω να πάρουμε πάλι τους δυο εγχώριους τίτλους. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού και σ’ όλο τον κόσμο. Εάν έχουμε υγεία όλα θα έρθουν».

Γιάννης Νικολάκης (Βόλεϊ Γυναικών): «Πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους. Όταν έχεις υγεία μπορείς να παλέψεις και να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει από την αρχή της χρονιάς. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να διατηρηθεί στην κορυφή. Η ομάδα μέσα στο 2013 κατέκτησε δυο τίτλους και θέλουμε να παραμείνουν στον Ολυμπιακό και το 2014. Είναι δύσκολο το έργο μας και όλα όπως έχω πει θα κριθούν τον Απρίλιο. Υπάρχει ανταγωνισμός αλλά εμείς δουλεύουμε ως ομάδα σκληρά με στόχο να παραμείνουμε στην κορυφή».

Χάρης Παυλίδης (Πόλο Γυναικών): «Μέσα στο 2013 η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να πάρει κάποιον τίτλο αλλά έδειξε πως έχει μέλλον. Θεωρώ πως τη νέα χρονιά θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα έχοντας καλύτερα αποτελέσματα και το σημαντικότερο είναι να βελτιωθούμε μέσα από τα παιχνίδια και την σκληρή δουλειά. Στην Ευρώπη ο στόχος είναι να φτάσουμε στον τελικό σε όποιο φάιναλ φορ παίξουμε και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Για μένα έχουμε τη δυνατότητα ν’ αλλάξουμε επίπεδο. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους ανθρώπους να έχουν υγεία. Επίσης θέλω να ευχηθώ σε όσους στηρίζουν τα τμήματα του Ολυμπιακού να παραμείνουν κοντά μας γιατί τους έχουμε ανάγκη όχι μόνο οικονομικά αλλά κυρίως ηθικά. Ο κόσμος είναι η δύναμη του συλλόγου».

Νίκος Γέμελος (Κολύμβηση): «Το 2013 έδειξε πως ο Ολυμπιακός με τους αθλητές έχει κυριαρχήσει σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι παγκόσμιος. Είναι αρωγός των αθλητών και των προπονητών της κολύμβησης προκειμένου να φτάσουν τόσο ψηλά. Έχει τον καλύτερο αθλητή όλων των σπορ για 3η συνεχόμενη χρονιά. Πιστεύω να συνεχίσουμε και το 2014 στον ίδιο ρυθμό. Πρέπει να είμαστε πρωταθλητές παντού. Μακάρι για φτάσουν τα 100 πρωταθλήματα. Μακάρι να υπάρξουν και ανταγωνιστές. Ο Ολυμπιακός είναι 54 χρόνια πρωταθλητής και βοηθάει πάρα πολύ τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Η ευχή μου είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός να πάρει την θέση που του αξίζει. Είναι πολύ θεαματικός και αξίζει περισσότερη προσοχή από όλους μας. Εύχομαι υγεία σε όλους και μόνο κούπες για τον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ