2013-12-30 15:07:13
Φωτογραφία για ΠΡΑΝΙΤΣ : ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΕΜΕΙΣ...
Ευτυχής στον Παναθηναϊκό δήλωσε στον κροατικό Τύπο ο Ντάνιελ Πράνιτς και παραδεχόμενος πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από την ομάδα του, τόνισε πως οι «πράσινοι» είναι σε διαρκή άνοδο.

Ομάδα σε διαρκή άνοδο χαρακτήρισε τους "πράσινους" ο Πράνιτς μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του, αν και παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός είναι σε υψηλότερο επίπεδο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό. Αγωνίζομαι τακτικά, είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου και τις συμμετοχές μου, ενώ η Αθήνα είναι πολύ όμορφη πόλη να ζει κανείς και έχει πολύ καλό καιρό. Ακόμη δεν έχουμε βάλει μπουφάν! Στόχος της ομάδας είναι να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση. Ο Ολυμπιακός είναι εντελώς διαφορετική ιστορία. Από την αρχή της προετοιμασίας ήταν σίγουρο πως θα έπαιρναν το πρωτάθλημα, αν και αντικειμενικά έχουν την πιο δυνατή ομάδα. Εμείς σταδιακά ανεβάζουμε την απόδοσή μας, έχουμε μια νεανική ομάδα και δεν είναι εύκολο μέσα σε μια νύχτα να παίζεις καλά», τόνισε.


Ο Κροάτης μέσος πλέον ονειρεύεται τη συμμετοχή του με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Μουντιάλ. «Έγινε πολύ ξαφνικά. Είχα καιρό να κληθώ και ξαφνικά συνέβη αυτό και βρέθηκα στη βασική ενδεκάδα. Ο Νίκο Κόβατς μού έδειξε από την αρχή πως με πιστεύει πολύ, έπαιξα στα δύο ματς των μπαράζ και τα πήγα καλά. Θέλω τώρα να συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις με την ομάδα μου για να είμαι στην αποστολή του Μουντιάλ. Όλοι ζούμε για να είμαστε παρόντες στη Βραζιλία. Έχω ζήσει καλές στιγμές στην καριέρα, αλλά το να πάω σε ένα Μουντιάλ στη Βραζιλία θα είναι κάτι ξεχωριστό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ