2013-12-30 16:54:05
Φωτογραφία για ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ... ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!
Από τον ενθουσιασμό στην... απογοήτευση βρέθηκε σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας ο Ολυμπιακός, που θα πρέπει τώρα να συνέλθει και μάλιστα άμεσα!

Αλυσιδωτές ήταν οι αντιδράσεις μετα την ήττα των Πρωταθλητών Ευρώπης στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό τους από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα γνώρισαν και δεύτερο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά από τον ΚΑΟΔ στο «Δημήτρης Κραχτίδης», με τον 48άχρονο τεχνικό να παραδέχεται στη συνέντευξη Τύπου πως οι παίκτες του έχουν πεσμένη ψυχολογία. Οι Δραμινοί έφθασαν σε δίκαιη επικράτηση, με τους ερυθρόλευκους να μένουν μακριά από τον καλό εαυτό τους, κάτι που δεν μπορεί παρά να μην προβληματίζει, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να απογοητεύσει και να συνεχιστεί.

Οι απουσίες των Βασίλη Σπανούλη και Μπρεντ Πέτγουεϊ, αλλά και το γεγονός πως ο Έισι Λο έπαιξε για λιγότερο από πέντε λεπτά εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο, αναμφισβήτητα δίνουν ελαφρυντικά, αλλά σίγουρα δεν αποτελούν δικαιολογία. Στον Ολυμπιακό θα πρέπει να ανασυνταχθούν άμεσα, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και χρόνος για μεμψιμοιρίες δεν υπάρχει.


Η τεχνική ηγεσία του πρωταθλητή Ευρώπης έχει μπροστά της πολλή δουλειά, με στόχο κυρίως την ανύψωση του ηθικού των παικτών, οι οποίοι εμφανίζονται μεταμορφωμένοι προς το χειρότερο και δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα που σάρωσε, με 23-0, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης καλούνται, τώρα, να αντιμετωπίσουν την Παρασκευή (03/01, 21.30) τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, στο ΣΕΦ, στην πρεμιέρα του Top 16 της Ευρωλίγκας. Δύο ημέρες (05/01, 19.15) μετά θα παίξουν και πάλι στο φαληρικό στάδιο, απέναντι στη νεοφώτιστη Κηφισιά, για τη 12η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους, που θα πρέπει να τους στηρίξει περισσότερο από ποτέ, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεκινήσουν νέο επιτυχημένο σερί. Η αποστολή τους, κυρίως κόντρα στους Τούρκους, δεν θα είναι εύκολη, αλλά μόνο με νίκη θα ανακτήσουν τη χαμένη ψυχολογία τους και θα αποδείξουν πως οι τελευταίες δύο εμφανίσεις τους ήταν απλώς μια ...κακή παρένθεση και σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα τους.

Εμείς ξέρουμε και σας πιστεύουμε! Είμαστε πάντα δίπλα σας! Πιστέψτε και πάλι στον εαυτό σας και... ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ