2013-12-30 18:28:05
Φωτογραφία για Π. Λαφαζάνης: Η επίθεση ευνοεί τις δυνάμεις που θέλουν την Ελλάδα υποταγμένη στην τρόικα
Για ενέργεια η οποία “ευνοεί εκείνες τις δυνάμεις, οι οποίες θέλουν να κρατήσουν την Ελλάδα υποταγμένη στην τρόικα και στα μνημόνια”, έκανε λόγο, από την συχνότητα του Alpha 96,5 F.M. της Θεσσαλονίκης και την εκπομπή “Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφερθείς στην επίθεση έξω από την οικία του Γερμανού πρέσβη στην Αθήνα στα ξημερώματα της Δευτέρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Νομίζω ότι όλοι έχουμε κοινά αισθήματα. Έχουμε να κάνουμε με μία απαράδεχτη από κάθε άποψη επίθεση, η οποία σε τίποτα δεν μπορεί να υποβοηθήσει τη χώρα, σε αυτή την κρίσιμη ώρα που διανύουμε. Αντίθετα, νομίζω ότι ευνοεί εκείνες τις δυνάμεις οι οποίες θέλουν να κρατήσουν την Ελλάδα υποταγμένη στην τρόικα και στα μνημόνια.

Δε νομίζω ότι η αντίθεση που έχουμε με το γερμανικό κατεστημένο, μπορεί να εκφραστεί με τέτοιους τρόπους, οι οποίοι είναι βλαπτικοί και για τα εθνικά μας συμφέροντα και για τον τόπο και για τον ελληνικό λαό.

Αυτό που χρειάζεται σήμερα είναι να απαλλαγεί η Ελλάδα από την τρόικα και τα μνημόνια, να απαλλαχθούμε από την γερμανική επικυριαρχία, θα έλεγα, αυτό όμως απαιτεί πολιτικό αγώνα, ενωμένο πολιτικό αγώνα, ένα μεγάλο εργατικό κίνημα. Και σε τίποτα δεν βοηθούν επιθέσεις και πυροβολισμοί στο σπίτι του Γερμανού πρεσβευτή στην Αθήνα”.
alpha965.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΚΑΜΠΑΝΑ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΚΑΜΠΑΝΑ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ