2013-12-31 10:19:05
Φωτογραφία για Η στιγμή της αεροδιακομιδής του Σουμάχερ [video]
Τις δραματικές στιγμές της αεροδιακομιδής του Γερμανού πρώην πιλότου της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, μετά το ατύχημά του στις γαλλικές Άλπεις καταγράφηκαν σε ερασιτεχνικό βίντεο που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από τον τηλεοπτικό σταθμό BFM TV

Αυτόπτης βιντεοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο τη στιγμή που το σωστικό ελικόπτερο παραλαμβάνει τον 44χρονο πρώην πρωταθλητή για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Δεκάδες σκιέρ παρακολουθούν το ελικόπτερο να απογειώνεται μέσα σε ένα σύννεφο χιονιού.

Οπως μετέδωσε ο αυτόπτης που έφτασε στον τόπο του ατυχήματος λίγα λεπτά μετά, είπε ότι η περιοχή ήταν διαχωρισμένη σε δύο απότομες πλαγιές.

Ο θρύλος των σιρκουί τραυματίστηκε στο κεφάλι χτυπώντας σε βράχο, ενώ έκανε σκι εκτός πίστας στο χειμερινό θέρετρο Μιραμπέλ των γαλλικών Άλπεων, μαζί με τον 14χρονο γιο του, Μικ και άλλους φίλους.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου βρίσκεται σε τεχνητό κώμα και σε κρίσιμη κατάσταση, με τους γιατρούς να μην είναι σε θέση να κάνουν προβλέψεις για την εξέλιξη της υγείας του.


Θαυμαστές και επαγγελματίες από όλον τον κόσμο συνεχίζουν να στέλνουν ευχές και μηνύματα για περαστικά. Μήνυμα για ταχεία ανάρρωση στον Μίκαελ Σουμάχερ έστειλε και η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ.

«Όπως εκατομμύρια Γερμανοί, η καγκελάριος και τα μέλη της γερμανικής κυβέρνησης ταράχθηκαν πολύ όταν πληροφορήθηκαν το σοβαρό ατύχημα που είχε ο Μίκαελ Σουμάχερ ενώ έκανε σκι. Ελπίζουμε μαζί με την οικογένειά του ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει τα τραύματά του και να αναρρώσει. Στη σύζυγό του, τα παιδιά του και τους συγγενείς του ευχόμαστε δύναμη και αλληλεγγύη σε αυτές τις δύσκολες ώρες» ανέφερε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφεν Ζάιμπερτ.
Έθνος
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ