2013-12-31 11:40:17
Φωτογραφία για ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ... «ΡΕΖΕΡΒΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΠΕΛΕ!
Η πρώτη και τελικά, όπως όλα δείχνουν, μοναδική προσθήκη του Ολυμπιακού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα είναι ο Πελέ.

Όμως δεν πρόκειται για μία ακόμη «ρεζέρβα», αλλά για έναν παίκτη που μπορεί να συμπληρώσει και να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας. Οι ερυθρόλευκοι ποντάρουν πολύ στις δυνατότητες του Πορτογάλου μέσου και αυτός από την πλευρά τοτ δείχνει αποφασισμένος να καθιερωθεί.

Πρόκειται για τη νέα μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του, μετά τις θητείες του σε Ίντερ και Πόρτο, και αυτή τη φορά, όντας πιο ώριμος, δεν θέλει να την αφήσει να πάει χαμένη.

Ήδη από χθες έπιασε... ορεξάτος δουλειά στο Ρέντη και πρώτος μεγάλος του στόχος είναι να πείσει τον Μίτσελ να τον δηλώσει στο ρόστερ για το Champions League.

Αυτό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Γιαταμπαρέ. Για την ώρα είναι πιθανό ακόμη και να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς της Κυριακής με την Καλλονή.

Ο Μίτσελ, που προσυπέγραψε τη μεταγραφή, βλέπει στο πρόσωπό του έναν παίκτη που μπορεί να βοηθήσει ανασταλτικά αλλά και δημιουργικά έχοντας ως έξτρα όπλο τις καλές στημένες φάσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ