2013-12-31 13:20:05
Φωτογραφία για ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΚΑΙ... ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μέσω Κώστα Καραπαπά κατέστη χθες σαφές πως δεν πρόκειται να ενσωματωθεί άλλος παίκτης στο δυναμικό του Ολυμπιακού την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Αυτό σημαίνει πως ο Τάσος Αυλωνίτης, που θεωρείται «κλεισμένος» από τον Πανιώνιο, θα μετακομίσει στο Ρέντη το καλοκαίρι, ενώ το ίδιο είναι πολύ πιθανό να συμβεί και με τον Μιχάλη Μπακάκη του Παναιτωλικού.

Σε ό,τι αφορά τον Τσίπριαν Ταταρουσάνου, από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ρουμάνο τερματοφύλακα, αλλά φαίνεται πως είναι στους βασικούς υποψηφίους για τη θέση του γκολκίπερ εφόσον δεν παραμείνει ο Ρομπέρτο. Η παραμονή του Ισπανού όμως, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, αποτελεί προτεραιότητα για τους ερυθρόλευκους.

Σε ό,τι αφορά στις αποχωρήσεις, ο Μετζανί δεν επέστρεψε από την άδεια και οδεύει προς… Γαλλία, ενώ πιθανό είναι να δοθεί δανεικός ο Γιαταμπαρέ. Ο Βλαδοχήμος θα πάει στον Πλατανιά, ενώ ο Μπουχαλάκης βρέθηκε χθες στο Ρέντη για την ανανέωση του δανεισμού του στον Εργοτέλη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θερμό πολιτικά το 2014
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θερμό πολιτικά το 2014
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ