2013-12-31 15:38:32
Φωτογραφία για ΣΟΚ ΜΕ ΛΟ!
Ο Έισι Λο έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και τα νέα μόνο... ευχάριστα δεν ήταν για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Αμερικανός θα χρειαστεί αρθροσκόπηση!

Χωρίς τον Έισι Λο θα συνεχίσει για τον επόμενο τουλάχιστον ενάμιση μήνα ο Θρύλος. Ο Αμερικανός γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από ενοχλήσεις στο γόνατο και όπως έδειξαν οι εξετάσεις θα χρειαστεί να κάνει αρθροσκόπηση, κάτι που θα συμβεί κατά πάσα πιθανότητα, αφού όλα δείχνουν πως δεν θα προτιμηθεί η λύση της θεραπευτικής αγωγής.

Το θέμα πλέον είναι αν ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του θα προχωρήσουν στην απόκτηση ή όχι παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Λο. Βέβαια, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, καθώς ο Ολυμπιακός μπορεί μέχρι αύριο το βράδυ (1/1) να δηλώσει παίκτη για το Top 16, ενώ σε διαφορετική περίπτωση το ρόστερ θα μείνει ως έχει Τα προβλήματα, όμως, για τον Γιώργο Μπαρτζώκα δεν τελειώνουν εκεί, καθώς διάστρεμμα υπέστη ο Δημήτρης Κατσίβελης -ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα προλάβει την πρεμιέρα του Top 16- ενώ αμφίβολος για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (3/1, 21:30) είναι και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση και δεν αγωνίστηκε στη Δράμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ