2013-12-31 18:14:09
Φωτογραφία για ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟ ΚΑΙ... «ΓΥΡΙΖΩ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος γνωστοποίησε πως τελείωσε ο δανεισμός του στην Άουγκσμπουργκ, επιστρέφει άμεσα στην Ελλάδα και μαζί με τον Ολυμπιακό θα αποφασίσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.

Με προσωπικό του μήνυμα στην ιστοσελίδα του στο facebook, ο Βλαχοδήμος ευχήθηκε ενόψει της νέας χρονιάς και παράλληλα γνωστοποίησε πως τελείωσε ο δανεισμός του στην γερμανική Άουγκσμπουργκ.

Ο νεαρός εξτρέμ θα επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα και μαζί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού θα συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους. Μικρές οι πιθανότητες να επιστρέψει στο ρόστερ για το υπόλοιπο της σεζόν, αφού το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλον σύλλογο.

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος είπε τα εξής: "Γεια σε ολους! Οχι μονο το 2013 τεινει προς το τελος, αλλα και ο δανεισμος μου στην FC Augsburg τελειωνει εδω. Η συμφωνια λυθηκε σημερα κοινη συναινεση. Εδω θα ηθελα να ευχαριστησω την ομαδα και τους φιλαθλους για τον καιρο που περασαμε μαζι.

Από εδω και πέρα; Ακόμη δεν έχει παρθεί απολύτως καμία απόφαση! Γυρίζω προσεχώς Ελλάδα, και μαζί με τον Ολυμπιακό, θα αποφασίσω για το μέλλον μου. Όπως και να έχει, εύχομαι σε όλους μας:

Ένα πιο επιτυχημένο 2014, προπαντός ομως, πολύ υγεία και αγάπη!"
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ