2013-12-31 19:47:11
Φωτογραφία για Έχεις smartphone; Μπορείς να έχεις και καλύτερο σεξ!
Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα απολαμβάνουν τα προνόμια της τεχνολογίας, έχοντας στην τσέπη ή την τσάντα τους ένα τηλέφωνο, το οποίο δεν τους βοηθάει μόνο να επικοινωνούν μέσω κλήσεων και μηνυμάτων αλλά και να περιηγούνται εύκολα και γρήγορα στο ίντερνετ και να βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο με την ίδια ποιότητα που θα το έκαναν από μια ψηφιακή κάμερα.

Το ήξερες όμως ότι τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα μπορούν να γίνουν αρωγοί στην προσπάθειά σου για καλύτερο σεξ;

Διάβασε λοιπόν παρακάτω, 5 τρόπους με τους οποίους μπορούν να σε βοηθήσουν:

Μάθε νέες στάσεις

Άνοιξε το κινητό σου, συνδέσου με το διαδίκτυο και ψάξε για εφαρμογές που έχουν στάσεις του κάμα σούτρα. Αμέσως αμέσως θα έχεις στο χέρι σου ένα μικρό ηλεκτρονικό εγχειρίδιο για να διαλέξεις τι θα δοκιμάσεις την επόμενη φορά στο κρεβάτι σου!

Στρώσου στο διάβασμα

Ναι ακούγεται λίγο περίεργο και βαρετό αλλά δεν θα το κάνεις για να δώσεις εξετάσεις αλλά για την δική σου ευχαρίστηση. Πλέον μπορείς να «κατεβάσεις» στο κινητό σου οποιοδήποτε ερωτικό μυθιστόρημα θέλεις και να το διαβάσεις ώστε να εμπνευστείς ή να δώσεις ώθηση στην σεξουαλική σου διάθεση όποτε εσύ θελήσεις Κάνε ασκήσεις Κέγκελ

Σίγουρα θα τις έχεις ακουστά αλλά είναι λίγο αδύνατο να τις θυμάσαι όλες γι αυτό και «κατεβάζοντας» την ομώνυμη εφαρμογή θα καταφέρεις να τις έχεις πάντα στο τσεπάκι σου!

Στείλε σέξι βίντεο με ασφάλεια

Με την εφαρμογή Snapchat μπορείς εύκολα να ανταλλάσσεις εικόνες και βίντεο με τον αγαπημένο σου. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να του στείλεις κάτι ερωτικό καθώς μετά από 10 δευτερόλεπτα αυτό που του έστειλες θα σβηστεί οπότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Παρακολούθησε μια ερωτική ταινία

Αν θέλεις να ανάψουν λίγο τα αίματα και δεν βρίσκεις τρόπο το κινητό σου δεν πρόκειται να σε αφήσει αβοήθητη καθώς πλέον η ανάλυση εικόνας που συ προσφέρει καθιστά εύκολη την παρακολούθηση μιας ταινίας. Στην προκείμενη περίπτωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια ερωτική ταινία για να μπείτε στο «ψητό» με τον σύντροφό σου!

πηγή: faysbook
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ευχές από τον ΠΣΑΕΜΘ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ευχές από τον ΠΣΑΕΜΘ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ