2013-12-31 23:43:05
Φωτογραφία για Αφήνουν αλλαντικά και τυριά έξω απο τα ψυγεία σε σούπερ μάρκετ στα Τρίκαλα
Οι υπάλληλοι αφήνουν τα τυριά και τα αλλαντικά ω απο το ψυγείο σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στα Τρίκαλα. Πιο συγκεκριμένα παρατήρησα ότι τα τυριά ήταν έξω απο τα ψυγεία, γιατί είχε πολύ δουλειά.

Τα αλλαντικά επίσης ήταν έξω απο το ψυγείο, και δεν τα έβαζαν μέσα μετά τη κοπή.

Από τον πάγκο έπεσε κάτω στο πάτωμα ένα μεγάλο κομμάτι απο κεφαλοτύρι, και η υπεύθυνη τω τυριών δεν το πέταξε, αλλά το έβαλε λερωμένο πάνω σε πάγκο.

Πλησιάζοντας με τρόπο το συγκεκριμένο κεφαλοτύρι, παρατήρησα ότι πάνω είχαν κολλήσει σκόνες και χώματα απο το πάτωμα. Της έχουν καλά δασκαλεμένες τις γυναίκες στα τυριά, όταν έρχονται αντίλογο με περίεργους πελάτες για τα τυριά και τα αλλαντικά να σιωπούν.

Σε ερώτηση μου, γιατί τα τυριά είναι εκτός ψυγείου, η απάντηση της υπαλλήλου ήταν αστεία. Μου απαντά ό,τι τώρα το έβγαλε το τυρί απο το ψυγείο. Μόνο που στη προκειμένη περίπτωση, επί μισή ώρα.. που έκανα βόλτες μέσα στο σούπερ μάρκετ το τυρί ήταν έξω απο το ψυγείο.


Άρα ποιόν νομίζουν ότι κοροϊδεύουν; Λες και είμαι κανένα παιδάκι, και του ρίχνουν το παραμύθι και το πιστεύει.

Η λύση ποια είναι αν θέλουμε να ψωνίσουμε αλλαντικά και τυριά;

Ζητήστε τυρί μέσα απο το ψυγείο, και όχι απ έξω αυτό.

Στα αλλαντικά επίσης κάνουμε το ίδιο.

Ελέγχουμε αν είναι αλλοιωμένα.

Ένας συνταξιούχος που δούλευε μια ζωή στα σούπερ μάρκετ στον τομέας των τυριών και στα αλλαντικών σε μεγάλο σούπερ μάρκετ, μου είχε πει να είμαι ιδιαίτερα προσεχτικός όταν ψωνίζω τα εν λόγω προϊόντα.

trikalaweb.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ