2014-01-01 09:32:05
Φωτογραφία για Κακόγουστοι ο William και η Kate;
Όταν παντρεύτηκαν, η βασίλισσα έδωσε δώρο στο πριγκιπικό ζεύγος ένα σπίτι μέσα στην έκταση του Νόρφολκ, όπου βρίσκεται η βασιλική έπαυλη στο Σάντρινγκχαμ. Τώρα ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate αποφάσισαν να κάνουν μερικές επισκευαστικές εργασίες στο σπίτι τους.

Κάτι που όμως βρίσκει εντελώς αντίθετους τους γείτονές τους που δεν έχουν σταματήσει να διαμαρτύρονται για την κακόγουστη εικόνα που παρουσιάζει το οίκημα!

Κι όσο περήφανοι είναι ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ για το ανανεωμένο Ammer Hall, οι γείτονές τους ισχυρίζονται ότι τώρα το σπίτι μοιάζει με ένα φθηνό προκατασκευασμένο. Εκεί που επικεντρώνεται η κριτική είναι τα καινούργια κεραμμίδια, στη γεωργιανής κατασκευής έπαυλη. Οι εργάτες αντικατέστησαν ταπαλιά, φθαρμένα από τις καιρικές συνθήκες κεραμίδια με νέα κόκκινα, που όμως αντιβαίνουν στην κλασική ομορφιά των οικημάτων της περιοχής, ιδιαίτερα αυτό που χρονολογείται από το 1800. "Δεν είναι μια αηδία, απλώς είναι διαφροετικό" σχολίασε δυσαρεστημένος κάτοικος.


Εικάζεται ότι οι Kate και Willam σκέφτονται να μοιράσουν τον χρόνο τους ανάμεσα στο Anmer Hall και το Παλάτι του Κένσιγκτον. Και οι γείτονες ρποσοκούν να βλέπουν περισσότερο το πριγκιπικό ζεύγος και τον γιο τους πρίγκιπα George, μετά την παραχώρηση του κτιρίου από τη βασίλισσα. Μάλιστα, φήμες λένε ότι η βασίλισσα πλήρωσε τον λογαριασμό για την ολοκαίνουργια σκεπή κι ένα επιπρόθετο δωμάτιο που προστέθηκε στην πλευρά της κουζίνας.

Διαμορφώθηκε εκ νέου ο δρόμος προς το σπίτι, ενώ δεκάδες δέντρα φυτεύτηκαν για να κρύψουν το σπίτι από τη δημόσια θέα. Το οίκημα διαθέτει πισίνα και γήπεδα του τένις, ενώ είναι ένα από τα 150 που ανήκουν στη βασίλισσα στην έκταση του Σάντρινγκχαμ. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ