2014-01-01 10:14:07
Φωτογραφία για ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ! ΜΑΝΩΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΟΒΑΣ ΓΙΑ... ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ!
Στην ατζέντα της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να καλέσει σύντομα για αναπροσαρμογή συμβολαίων τους Μανωλά και Σιόβα.

Η ερυθρόλευκη διοίκηση έχει αποδείξει πολλές φορές πως ξέρει να επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές που δουλεύουν σκληρά και προσφέρουν στην ομάδα. Δύο από τους παίκτες που παρότι λόγω… θέσης δεν συγκεντρώνουν πολλά βλέμματα, αλλά έχουν σημαντική συμβολή στη φετινή εξαιρετική πορεία τιυ Θρύλου, είναι ο Κώστας Μανωλάς και ο Δημήτρης Σιόβας.

Οι δυο τους συνέθεσαν ένα κεντρικό αμυντικό δίδυμο που έκανε άριστα τη δουλειά του στους αγώνες του Champions League και αποτελεί κοινό μυστικό πως αμφότεροι έχουν μπει στο στόχαστρο μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού. Άλλωστε οι ικανοί κεντρικοί αμυντικοί, που ταυτόχρονα είναι σε νεαρή ηλικία κι έχουν κι άλλα περιθώρια εξέλιξης, δεν είναι και πάρα πολλοί στην Ευρώπη.

Τόσο ο 22χρονος άσος, όσο και ο 25χρονος συμπαίκτης του δεσμεύονται με συμβόλαια ως το 2016 και ο Ολυμπιακός είναι… ήσυχος αφού εκείνος ορίζει τη μοίρα τους, αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές είναι ευτυχείς στο Λιμάνι.

Πάντως ήδη λέγεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πως Μανωλάς και Σιόβας σύντομα θα κληθούν να υπογράψουν αναπροσαρμογή και επέκταση των συμβολαίων τους, κάτι που φυσικά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πουληθεί κάποιος εξ αυτών το καλοκαίρι (και ειδικά μετά την παρουσία τους στα νοκ άουτ ματς του Champions League με τον Ολυμπιακό και στο Μουντιάλ με την Εθνική) εφόσον έρθει κάποια καλή πρόταση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ