2014-01-01 15:59:56
Φωτογραφία για Σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ, παραμένει σε κώμα
Η μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ δήλωσε πως σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του Γερμανού. Δεν υπήρξε καμιά αλλαγή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Με μια λιτή δήλωση η μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ ενημέρωσε τους εκατοντάδες εκπροσώπους του Τύπου για την εξέλιξη της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στη Φόρμουλα 1.

Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, ωστόσο δεν υπήρξε καμιά αλλαγή κατά τη διάρκεια της νύχτας δήλωσε έξω από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Συγκεκριμένα είπε: "Υπήρξε προσεκτική παρακολούθηση της υγείας του Μίκαελ κατά τη διάρκεια της νύχτας και προς το παρόν η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, ήταν σταθερή όλη τη νύχτα. Για αυτό το λόγο δεν αισθανόμαστε την ανάγκη να οργανώσουμε συνέντευξη Τύπου, γιατί όπως σας αναφέραμε, θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου μόνο αν υπάρχει κάτι να αναφέρουμε".

Δεν έδωσε απαντήσεις στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ορισμένοι εκ των οποίων την πλησίασαν υπερβολικά πολύ κοντά.

Φαίνεται πως όλα κυλούν όπως θέλουν οι γιατροί που παρακολουθούν από την περασμένη Κυριακή τον Σουμάχερ. Ήθελαν να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του, ώστε να κερδίσουν χρόνο και αντιμετωπίσουν τα αιματώματα και τις κακώσεις στο κρανίο του πολυνίκη οδηγού στην ιστορία της Φόρμουλα 1.

Φυσικά παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο ο 44χρονος σπουδαίος αθλητής.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ