2014-01-01 18:48:06
Φωτογραφία για Μηταφίδης: Στην πρώτη γραμμή το 2014 οι δυνάμεις της Αριστεράς στην Τ.Α.
Στο υπαίθριο γλέντι συμμετείχαν μεταξύ άλλων άτομα από τα κινήματα της πόλης, όπως το «Σώστε το νερό», δημοτικοί σύμβουλοι, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον πεζόδρομο της ιστορικής οδού Παπαμάρκου, με μικροεπαγγελματίες πέρασαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μέλη της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη-Ανοιχτή Πόλη», με την ευχή το 2014 να φέρει «την ανατροπή στο δήμο και την πόλη».

Στο υπαίθριο γλέντι συμμετείχαν μεταξύ άλλων άτομα από τα κινήματα της πόλης, όπως το «Σώστε το νερό», το προεδρείο της Ομοσπονδίας των ΡΟΜΑ, δημοτικοί σύμβουλοι, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, συνδικαλιστές κ. ά.

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση το 2014, με τις δυνάμεις της Αριστεράς στην πρώτη γραμμή, πρέπει να περάσει από την άμυνα στην επίθεση! Η δημοτική μας κίνηση πρόσφατα επανέφερε επικαιροποιημένη την πρότασή της με τα 12 έκτακτα μέτρα στήριξης των συμπολιτών μας που πλήττονται από την κρίση. Κανένας μόνος του στην κρίση. Αγωνιστικό, ανατρεπτικό, ευτυχισμένο το 2014» σημειώνει στην ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη - Ανοιχτή Πόλη».
voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ