2014-01-01 23:03:26
Φωτογραφία για Τα κάλαντα στον Μητροπολίτη Σπάρτης από τη χορωδία του ΚΕΕΜ
Όπως συνηθίζεται τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος δέχθηκε στο Επισκοπείο όλους όσοι είχαν τη καλή διάθεση να τον επισκεφθούν για να ψάλλουν τα Κάλαντα. Η χορωδία του Κέντρου Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών, για άλλη μια φορά, έδωσε ένα ξεχωριστό τόνο στην εορταστική ατμόσφαιρα με τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ο Ποιμενάρχης μας συνεχάρη τους στρατιώτες για τη παρουσία τους και τους ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι ευλογημένη για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Επίσης προέτρεψε τους στρατευμένους κατά τη διάρκεια της θητείας τους να προσφέρουν ό,τι καλό μπορούν στην Πατρίδα και οι ίδιοι από τη πλευρά τους να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες και γνώσεις, που θα τους είναι ωφέλιμες και στην πολιτική τους ζωή. Ακολούθησε μικρό κέρασμα.

ΠΗΓΗ: http://www.elladatv.gr/article/106618-%D4%E1+%EA%DC%EB%E1%ED%F4%E1+%F3%F4%EF+%C4%E5%F3%F0%FC%F4%E7+%E1%F0%FC+%F4%E7+%F7%EF%F1%F9%E4%DF%E1+%F4%EF%F5+%CA%C5%C5%CC
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ