2014-01-02 13:14:12
Φωτογραφία για ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ... ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΕ!
Το νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του Ολυμπιακού απο τις 30 Δεκεμβρίου είναι ο Πελέ.

Ο Πορτογάλος μέσος, που υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 ετών με τους ερυθρόλευκους μπήκε αμέσως σε φουλ ρυθμούς και καθημερινά κάνει... εντατικά μαθήματα, με τον Μίτσελ να του δίνει συνέχεια οδηγίες για το τι θέλει απο αυτόν.

Ο 26χρονος μέσος μέρα με την μέρα εγκληματίζεται όλο και περισσότερο στους ρυθμούς του Ολυμπιακού. Διαθέτει πολύ καλά προσόντα και είναι πολύ καλός στα ελεύθερα χτυπήματα, κάτι που φάνηκε και στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο Μίτσελ τον έβαλε στους παίκτες που αναλάμβαναν την εκτέλεση των στημένων φάσεων και ο παίκτης με τα χτυπήματά του δημιουργούσε συνεχώς καλές προϋποθέσεις για γκολ.

Ο Πελέ δείχνει πως θα εγκλιματιστεί πολύ γρήγορα και θα αποτελέσει ένα ακόμα όπλο του Ολυμπιακού στον χώρο του κέντρου. Όσο για τις πρώτες του μέρες στο Ρέντη, όπως ήταν λογικό, έκανε τις πρώτες του επαφές με τον Λεάντρο Σαλίνο και τον συμπατριώτη του Πάουλο Μασάντο. Μιλούν, άλλωστε την ίδια γλώσσα και οι δυο "παλιοί" βρέθηκαν κοντά του, θέλοντας να τον βάλουν λίγο πιο γρήγορα στο... κλίμα του Ολυμπιακού, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ