2014-01-02 13:37:06
Φωτογραφία για Ίδιες οι τιμές στα διόδια για τα ΙΧ - Μειώσεις για φορτηγά, λεωφορεία
Σταθερές θα παραμείνουν οι χρεώσεις στους περισσότερους σταθμούς διοδίων από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Λαμία όπως ανακοίνωσε.. η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ.

Οι νέες τιμές διοδίων, λόγω της ετήσιας τιμαριθμικής αναπροσαρμογής που προβλέπεται από τη σύμβαση παραχώρησης, είναι μειωμένες στις κατηγορίες 3 (λεωφορεία) και 4 (φορτηγά).

Στην κατηγορία 2, που αφορά όλα τα ΙΧ αυτοκίνητα, οι τιμές των διοδίων παραμένουν ως είχαν, δηλαδή: Κλειδί (Αιγίνιο) 2,20 ευρώ, Λεπτοκαρυά 2,00, Πυργετός 2,00 Μακρυχώρι 1,40, Μοσχοχώρι 3,10 και Πελασγία 2,70.

Η ανακοίνωση

«Σε πλήρη συμμόρφωση με τα προβλεπόμενα στη Σύμβαση Παραχώρησης, από 1ης Ιανουαρίου 2014, θα ισχύσει η Ετήσια Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή των τιμών των διοδίων στους Σταθμούς Διοδίων του τμήματος Μαλιακός - Κλειδί.

Επειδή ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή το 2013 ήταν αρνητικός, η αναπροσαρμογή έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση κάποιων τιμών διοδίων στις κατηγορίες 3 και 4.

Στις κατηγορίες 1 και 2 η μείωση δεν είναι ορατή λόγω της πολύ μικρής διαφοράς και της στρογγυλοποίησης.

Οι νέες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23% και θα ισχύουν για όλους τους χρήστες του αυτοκινητόδρομου, συμπεριλαμβανομένων των συνδρομητών του Eway», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.
imerisia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ