2014-01-03 12:49:44
Φωτογραφία για Καθυστερεί την ανανέωση με Γιουνάιτεντ ο Ρούνεϊ
Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στις συζητήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Γουέιν Ρούνεϊ, αφού ο ίδιος θέλει να περιμένει ως το καλοκαίρι προκειμένου να πάρει την απόφαση για το μέλλον του.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο των συζητήσεων στην πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος είχε απασχολήσει τόσο τον Οκτώβριο του 2010, όταν τελικά ανανέωσε το συμβόλαιό του, όσο και το καλοκαίρι που μας πέρασε, είναι και πάλι το πρώτο θέμα αφού δεν υπάρχει καμία πρόοδος στις διαπραγματεύσεις του για την επέκταση του συμβολαίου του.

Αυτή τη στιγμή το συμβόλαιο του Ρούνεϊ εκπνέει το 2015 και σε περίπτωση που δε συμφωνήσει να παρατείνει την παραμονή του στο "Ολντ Τράφορντ" τα πράγματα γίνονται δύσκολα για τη Γιουνάιτεντ, η οποία ίσως αναγκαστεί να τον πουλήσει το καλοκαίρι προκειμένου να μην τον χάσει ως ελεύθερο έναν χρόνο μετά.

Η απογοητευτική πορεία των "κόκκινων διαβόλων" στο πρωτάθλημα είναι το μεγαλύτερο αγκάθι, αφού δεν είναι απίθανο η Γιουνάιτεντ να μείνει φέτος εκτός Champions League. Ο 28χρονος θα περιμένει μέχρι το τέλος της σεζόν προκειμένου να δει σε ποια θέση θα τερματίσει η ομάδα του και τι μεταγραφές θα έχουν γίνει ως τότε.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη "Daily Mail" δεν πρόκειται να αποφασίσει για τίποτα μέχρι το τέλος του Μουτιάλ. Η διοργάνωση είναι πολύ σημαντική, ο Ρούνεϊ θέλει να είναι απόλυτα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του και έτσι η οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον του θα παρθεί, αφού εκπληρώσει  τις υποχρεώσεις του στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ