2014-01-03 15:05:06
Φωτογραφία για Σeξ σε 3D – Εξομοιωτής προσφέρει…τρισδιάστατες σeξουαλικές εμπειρίες!
Πρωτοποριακή μέθοδος έρχεται να ταράξει τα νερά της τεχνολογίας, αφού ανακαλύφθηκε συσκευή που προσφέρει σεξουαλική απόλαυση στους χρήστες της και μάλιστα προσφέροντας… τρισδιάστατες σεξουαλικές εμπειρίες! Μία εφεύρεση από την μακρινή Ιαπωνία μπορεί λοιπόν να σου χαρίσει αξέχαστες στιγμές σε περιβάλλον 3D.

Η αποκάλυψη του εξομοιωτή σεξ έγινε στο Τόκιο σε εκδήλωση της Oculus Rift Game Jam.

Το Oculus Rift, όπως ονομάζεται είναι ένα τεχνολογικά εξελιγμένο κράνος που μεταφέρει το χρήστη μέσα σε ένα περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας και χρησιμοποιείται από κατασκευαστές που θέλουν να εισάγουν νέες εμπειρίες gaming.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, ο κατασκευαστής, γνωστός και ως «Ressentiment», δημιούργησε ένα ρομπότ του σεξ συνδυάζοντας ένα Oculus Rift με ένα εξάρτημα Novint Falcon, που ελέγχει και ενεργοποιεί τις αισθήσεις στο σώμα.

Το Novint Falcon διαθέτει μια λαβή, η οποία χειρίζεται ένα Tenga ή αλλιώς μια ιαπωνικής κατασκευής συσκευή αυτοϊκανοποίησης, η οποία «κρατά» το πέος του χρήστη.

Ο χρήστης φορά το κράνος Oculus Rift, το οποίο εμφανίζει ένα χαρακτήρα Manga να εκτελεί διάφορες σεξουαλικές πράξεις.

Το κράνος αναμένεται να ξεπουλήσει και μάλιστα ήδη γίνονται προσπάθειες για να υπάρξουν ακόμη πιο βελτιωμένες εκδοχές του, με καλύτερες εικόνες και αισθητήρες και μεγαλύτερη γκάμα ανίχνευσης κινήσεων για μεγαλύτερες και πιο έντονες στιγμές ηδονής. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ