2014-01-03 16:48:06
Φωτογραφία για Σύγκρουση γιγάντων! 349 μέτρων πλοίο συγκρούστηκε με μικρότερο 314 μέτρων στη Σιγκαπούρη!
Την περασμένη Κυριακή 29 Δεκέμβρη 2013, το container πλοίο "Hanjin Italy" συγκρούστηκε με το Δεξαμενόπλοιο "Al Gharaffa" έξω από το λιμάνι της Σιγκαπούρης από όπου είχε αποπλεύσει από το λιμάνι Ras Laffan στις 19 Δεκεμβρίου.

Η πλώρη του "Al Gharrafa" έπαθε σοβαρές ζημιές ενώ και τα δύο πλοία παρέμειναν στο αγκυροβόλιο στα ανοικτά της Σιγκαπούρης, μετά το ατύχημα.

Το υπό Λιβερίας σημαία 349 μέτρων πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων "Hanjin Italy" συγκρούστηκε με το 314 m. δεξαμενόπλοιο υγροποιημένου φυσικού αερίου(LNG) "Al Gharrafa" νωρίς τη Δευτέρα στο Στενό Malacca.

Και τα δύο πλοία έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές ,αφού όπως φαίνεται και στην φωτογραφία το πλοίο μεταφοράς LNG "Al Gharrafa", χτύπησε το "Hanjin Italy" στη δεξιά πλευρά.

Ο εκπρόσωπος της λιμενικής αρχής του λιμανιού Batam ,Jhon Kenedy, δήλωσε ότι το Ιταλικής σημαία "Hanjin Italy", το οποίο μετέφερε εμπορευματοκιβώτια (container), και το δεξαμενόπλοιο καυσίμων "Al Gharaffa" συγκρούστηκαν σε διεθνή ύδατα μεταξύ Batam και της Σιγκαπούρης.

"Το περιστατικό συνέβη στο Στενό Malacca ενώ και από τα δύο σκάφη ζητήθηκε η συνδρομή ρυμουλκών για την ρυμούλκηση στη Σιγκαπούρη, Δεν αναφέρθηκαν θάνατοι ενώ δεν έχει παρατηρηθεί ρύπανση από το περιστατικό".

sevenews7.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ