2014-01-03 18:10:06
Φωτογραφία για Πύργος: Αλλαγή του... χρόνου στο καθήκον!
Στο καθήκον βρήκε η έλευση του νέου χρόνου, δεκάδες εργαζόμενους της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Νοσοκομείο του Πύργου. Υποδέχθηκαν το 2014 ενώ... παράλληλα βρίσκονταν σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος περιστατικού για την δική μας ασφάλεια.

Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας

Οι περισσότεροι γιόρτασαν την αλλαγή του χρόνου με την οικογένεια και τους φίλους, κάποιοι όμως παρέμειναν πιστοί στο καθήκον, ανταλλάζοντας ευχές με τους συναδέλφους. Όπως κάθε χρόνο λοιπόν οι «τυχεροί» της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο γραφείο Ποιοι εργάζονταν;

Κώστας Κουτρουμπής Αστυνόμος, Κώστας Φράγκος Αρχιφύλακας, Σπύρος Μάνος Υπαρχιφύλακας, Χρήστος Καραχάλιος Υπαρχιφύλακας, Χαράλαμπος Μορώνης Υπαρχιφύλακας, Χαράλαμπος Βασιλόπουλος Υπαρχιφύλακας, Χαραλαμπία Νεοφωτίστου Αστυφύλακας, Αλέξανδρος Ζιάτας Ειδικός Φρουρός.


Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου

Μπορεί κάποιοι να άλλαξαν χρόνο στην υπηρεσία τους, αυτό όμως δεν σημαίνει απόλυτα ότι δεν γιόρτασαν τον ερχομό του νέου έτους… Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Πύργου πάντως, οι Πυροσβέστες μαγείρεψαν, έφαγαν και έκοψαν την πίτα τους, ενώ βρίσκονταν σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε περιστατικό.

Ποιοι εργάζονταν;

Κωνσταντίνος Μπούρας Πυρονόμος, Θεόδωρος Κονδύλης Αρχιπυροσβέστης, Τρύφωνας Παρασκευόπουλος Αρχιπυροσβέστης, Κωνσταντίνος Σαφαρής Πυροσβέστης, Αντώνιος Κουρκουμέλης Πυροσβέστης, Αναστάσιος Τριγάζης Πυροσβέστης.

Νοσοκομείο Πύργου

Μία ακόμα βάρδια όπως όλες οι άλλες, με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Πύργου να βρίσκεται σε επαγρύπνηση…

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών την «έβγαλαν» οι γιατροί και οι νοσηλευτές, αντιμετωπίζοντας τα τελευταία περιστατικά του 2013. Η υποδοχή του νέου έτους ήταν όσο γίνεται θερμότερη, καθώς το «κλίμα» δεν ήταν και το καλύτερο που θα μπορούσε… Γιατροί και νοσηλευτές αντάλλαξαν ευχές με τους ασθενείς και τους συνοδούς και συνέχισαν το καθήκον τους!

Ποιοι εργάζονταν;

Διαμάντω Αρέθα στο Αναισθησιολογικό, Μαρία Κούλη, Γεωργία Παπασταύρου και Χαράλαμπος Ρωμανός στο Καρδιολογικό, Ευστρατία Βρεττού στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, Σπυρίδων Δημητρακόπουλος και Δήμητρα Μάντζου στο Μαιευτικό, Γεώργιος Σπανός στο Νεφρολογικό, Γεράσιμος Ρουμπής στο Ορθοπεδικό, Αγγελική Αθανασίου, Ηρακλής Παντελιδάκης και Κωνσταντίνα Φιλιώτη στο Παθολογικό, Γεώργιος Μανέτας και Δημήτρης Τασσόπουλος στο Παιδιατρικό, Παναγιώτης Καραχάλιος, Ιωάννης Κατσάς, Ιωάννης Κιρκιλέσης και Ανέστης Παπαδόπουλος στο Χειρουργικό, Αιμιλία Στασινοπούλου στο Ψυχιατρικό.

Στην ΕΡΑ Πύργου

Στις επάλξεις του καθήκοντος έτσι όπως οι ίδιοι το έχουν επιλέξει και με την συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας βρήκε το νέο έτος τους εργαζόμενους-απολυμένους της ΕΡΑ Πύργου.

Την πρώτη ημέρα του 2014 βρέθηκαν στο κτίριο της ΕΡΑ για να κόψουν την πίτα τους και να απευθύνουν μέσω των ερτζιανών αλλά και του διαδικτύου τα μηνύματά τους σε όλους τους ακροατές τους.

Ο πρ. Προϊστάμενος του σταθμού Παναγιώτης Καραβίτης στον χαιρετισμό του τόνισε ότι η Ελληνική Ραδιοφωνία συνεχίζει να υπάρχει χάρις το ενδιαφέρον και την προσπάθεια των εργαζομένων σ’ αυτή παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι δεν έχουν πάρει ούτε τις αποζημιώσεις τους και θα συνεχίσουν να προσφέρουν στην υπηρεσία της ενημέρωσης και για την ψυχαγωγία των πολιτών.

Την πίτα έκοψε η Αμαλία Δαμασκοπούλου στην οποία έτυχε και το «φλουρί».

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ