2014-01-03 20:47:07
Φωτογραφία για Ν. Νικολόπουλος: Η Ιστορία διδάσκει,και επειδή κάποιους τους ενοχλεί η Ιστορία μας βάλθηκαν να την αποδομήσουν [video]
Η Ιστορία διδάσκει αλλά τα μηνύματα δεν θέλουμε να τα παίρνουμε. Και επειδή κάποιους τους ενοχλεί η Ιστορία των Προγόνων μας βάλθηκαν να αποδομήσουν την Ελληνική Ιστορία, τα Ελληνικά Γράμματα και εν γένει την Ελληνική Παιδεία.

Και παρά την καθοδική μας πορεία στην απόλυτη κατοχή της Ελλάδας μας, ακόμα υπάρχουν Έλληνες που θέλουν να λέγονται Ευρωπαίοι...Που θέλουν να παραμείνουμε στο ευρώ...που θέλουν να συμβιβαστούν με τους Δήμιους και τους εγχώριους συνεργάτες τους.

Και γιατί όλα αυτά; Για να πληρωθούν τον μισθό τους ή την σύνταξη τους τον επόμενο μήνα...την στιγμή που βλέπουν ότι σύντομα θα τους πάρουν το σπίτι...που θα τους κατασχέσουν τον μισθό πριν τον λάβουν...που καθένας θα μπορεί να κάνει κατασχέσεις σε οτιδήποτε έχετε και δεν έχετε Όμως επειδή οι Έλληνες άντεξαν 400 χρόνια σκλαβιά, ούτε και αυτά τα μέτρα φαίνονταν αρκετά. Έπρεπε το μαχαίρι να μπει βαθειά.


Έτσι, προστέθηκαν διάφορες τεχνικές που μέχρι τώρα αποδεικνύονται απόλυτα επιτυχημένες:

Επί Ανδρέα Παπανδρέου, αποποινικοποιήθηκε η Μοιχεία

Παράλληλα "ευλογήθηκε" η σεξουαλική απελευθέρωση που σταδιακά οδήγησε στο 70% των διαζυγίων επί των νέων γάμων και στην διάλυση του θεσμού της Οικογένειας

Επίσης επί Ανδρέα Παπανδρέου αποποινικοποιήθηκε η έκτρωση. Έκτοτε μετράμε ετήσιο μέσο όρο 250.000 εκτρώσεων. Δηλαδή στα 30 αυτά χρόνια, οι Έλληνες θα είμασταν περισσότεροι από 15 εκατομμύρια!!! Οι επιπτώσεις από την πολιτική αυτή του Παπανδρέου και των μεταγενέστερων πολιτικών, έχουν σημαντική συμβολή σε πολλούς τομείς: α) στην πτώχευση του ασφαλιστικού συστήματος. Οι σημερινοί 40ρηδες θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι δεν θα πάρουν σύνταξη στα γεράματα τους. Και αν πάρουν δεν θα μπορούν να επιβιώσουν. Και επειδή απέφυγαν να τεκνοποιήσουν, δεν θα έχουν παιδιά να τους κλείσουν τα μάτια ή να τους προσφέρουν βοήθεια στα γεράματα τους.Ήθελαν άνετα νιάτα και δεν υπολόγισαν τα γηρατειά τους β) στην πληθυσμιακή μεταβολή στην Χώρα μας. Με τους ρυθμούς τεκνογονίας που έχουμε, τα εγγόνια μας θα είναι η συντριπτική μειοψηφία των νέων αυτής της Χώρας, και τα ηνία διοίκησης αυτής της Χώρας θα έχουν περάσει σε άλλες εθνικότητες. Και ποιές εθνικότητες θα διεκδικήσουν την διοίκηση αυτής της όμορφης χώρας; Ας μην το αναλύσουμε περαιτέρω...Λυπόμαστε τις επόμενες γενεές για την άφρονη ζωή που κάναμε

Επί Αντωνίου Σαμαρά (ως Υπουργού Εξωτερικών), άνοιξαν οι πύλες στους Μετανάστες της Αλβανίας, και ήρθε το τέλος στην παραμονή Ελλήνων σε παραδοσιακά επαγγέλματα. Τα σκληρά επαγγέλματα μετατράπηκαν σε επαγγέλματα για "Αλβανούς" και οι Έλληνες μετατράπηκαν σε Ασφαλιστές (κυνηγοί κοπανιστού αέρος), σε μεσίτες, σε χρηματιστηριακούς παίκτες, σε Δημοσίους Υπαλλήλους, κλπ Με λίγα λόγια ο Έλληνας έγινε μαλθακός, και στράφηκε στο κυνήγι της μόρφωσης είτε είχε τα προσόντα είτε όχι και εγκατέλειψε τις τέχνες. Εκτός όμως από την διαρθρωτική μεταβολή στην απασχόληση των Ελλήνων, προκλήθηκε μεταβολή των πληθυσμιακών ποσοστών και τα Ελληνόπουλα έπρεπε να πορευθούν μαζί με τα πολύ σκληρότερα Αλβανόπουλα. Το αποτέλεσμα αυτής της τάσης ήταν να γνωρίσουμε αισθητή μεταβολή στις συμπεριφορές και στάσεις των σύγχρονων Ελληνόπουλων

Επί Σημίτη και διαδόχων του, το χρέος εκτινάχθηκε, οι περιουσίες πολλών Ελλήνων ληστεύθηκαν, τα ασφαλιστικά ταμεία κατέρρευσαν.

Επί Γεωργίου Παπανδρέου μπήκε σε εφαρμογή η πώληση της Ελλάδας, και σήμερα επί Σαμαρά-Βενιζέλου, ολοκληρώνεται η διαδικασία πώλησης οποιουδήποτε Ελληνικού Δικαιώματος και προετοιμάζεται ο τεμαχισμός της Ελλάδας σε πολύ χειρότερο βαθμό από ότι συνέβη στην Γιουγκοσλαβία.

Γιατί; Γιατί οι Ευρωπαίοι που θαυμάζετε δεν εκπολιτίστηκαν ποτέ!!!! Ήταν πάντα σκληροί!!! Γιατί με το ένα χέρι έδιναν, αλλά με το άλλο έψαχναν να πάρουν τα διπλά και τρίδιπλα από την εποχή των Σταυροφοριών.
 
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ