2014-01-04 09:37:03
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη: Κύριος-Υπάλληλος του δήμου καταπατά ξένες περιουσίες στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου
Ρεθυμνο Κρητης, Ατσιποπουλο. Και αυτη τη στιγμη που γραφω συμβαινει το ιδιο πραγμα.

"Κύριος" που δουλευει "με την αξια του" με συμβασεις στο Δημο χρησιμοποιει εδω κ ακριβως ενα χρονο τα μεγαλα φορτηγα του Δημου κ κυριως αυτο με τη "δαγκανα" δεν ξερω πως ονομαζεται ακριβως, για προσωπικη χρηση το λιγοτερο δυο με τρεις φορες την εβδομαδα κ πολλες φορες ωρες κοινης ησυχιας. Εκτός αυτου κακομεταχειριζεται το οχημα, μετατρεπει τα "χωραφια του" που επισης οπως καταλαβαινεται "με την αξια του" εχει αποκτησει. Επίσης μαζευει κ "δανειζεται" ταμπελες, σημανσεις, καγκελα ποδηλατα, κορμους, κλαδια αλλων συμπολιτων για εκμεταλευση, κ κερδος. Και το καλυτερο απο ολα; Έχει κανει αποψιλωση εντελως "νομιμα" κ φυσικα "με την αδεια" των ιδιοκτητων ΟΛΩΝ των γυρω χωραφιων που παρατηρει οτι λειπουν για αρκετο διαστημα κ ταιζει τις κατσικες του.

Μπορεί να σας φαινεται χαζο αλλα σενα τοσο μεγαλο διαστημα εκμεταλευσης εχει κανει τεραστια ζημια κ εχει αδειασει εντελως καποιες περιουσιες
. Και εννοείται γιατι να σταματησει εκει; Όχι βεβαια, σιγα σιγα "νυχτες" επεκτεινεται η περιουσια του. Όλοι τον ξερουμε, τον βλεπουμε κ κανεις δε μιλαει γιαυτο το αξιο κ ταπεινο παληκαρι απο ξακουστο χωριο της Κρητης. Και που ειναι μεσα σε πολιτικα ανεμειγμενο σοι που εχει ακεραιες αξιες και ποτε δεν αλλαξοπιστει για να γλυφει, δεν εκμεταλευεται, δεν ψευδεται, δεν κλεβει, δεν παταει επι πτωματων για τη βολεψη του και προπαντως δεν ανακατευεται και δεν επεμβαινει παντου, δεν απειλει και ειναι τοσο μα τοσο αγαπητος απο τον κοσμο! Έιναι γνησιος αντρας. Και που να ξερε τη γνωμη ολονων γιαυτον! Αχ καημενε! Ευχομαι να διαβασεις αυτο το μήνυμα. Θα εχει και δευτερο επεισοδιο. Μην το χασεις.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ