2014-01-04 14:21:08
Φωτογραφία για Εκκαθάριση μελών και στελεχών...για να  δούμε ποιοι είμαστε Ν.Δ στα δύσκολα!
Το παρόν στην πρώτη διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε ο Υπ. Βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος (το βράδυ της Παρασκευής), με αντικείμενο την αναδιοργάνωση του μηχανισμού της παράταξης ανά το νομό και την ανάληψη πρωτοβουλιών που θ' αναγάγουν το ρόλο της ως καθοριστικό στην τοπική κοινωνία, αλλά κι ενισχυτικό στην πορεία της Ν.Δ εν μέσω διακυβέρνησης της χώρας.

Στην εισήγησή του ο Δημ.Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ άλλων, τόνισε:

"Πάγια άποψή μου είναι πως η ΝΟ.Δ.Ε οφείλει ν'αναπαραγάγει τις πολιτικές του κόμματος και της Κυβέρνησης κι όχι να παράγει πολιτική, γιατί απλούστατα ρόλος όλων μας είναι να προσαρμόζουμε τον πολιτικό μας λόγο στα όσα η παράταξή μας πρεσβεύει κι όχι να δημοσιοποιούμε προσωπικές μας απόψεις και αλλότριες, με αλλόκοτες ενίοτε πολιτικές τακτικές".

Επιπλέον, ο Πολιτευτής της ΝΔ στηλίτευσε φαινόμενα δημόσιων συμπεριφορών μελών και στελεχών της παράταξης - ακόμα και πολιτευόμενων - που εμφανίζονται πολέμιοι του κόμματος και του Προέδρου του Αντ.Σαμαρά,νιώθοντας δυσαρέσκεια για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική, προτείνοντας τρόπους αντιμετώπισης αυτών των φαινομένων:


"Δεν είναι δυνατόν κάποια οργανωμένα μέλη μας ή ακόμα κι ορισμένοι από μας τους ίδιους, να λυγίζουμε στα δύσκολα,δυσάρεστα και δυσβάσταχτα κυβερνητικά μέτρα και να επιδιδόμαστε σε παραληρήματα αντικυβερνηντικά ή αντισαμαρικά μετ' ευκολίας, αλλά κατά τ' άλλα να λέμε ότι είμαστε πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ! Αυτά δεν πάνε μαζί! Ή στηρίζουμε, πεπεισμένοι ότι αυτή η πολιτική είναι μονόδρομος, δίχως πειστική εναλλακτική πρόταση, που θα μας βγάλει όλους πιο ισχυρούς και τη χώρα πιο δυνατή, ή αλληθωρίζουμε σε...τάχα "δεξιόστροφα" αντιμνημονιακά κόμματα. Αν κάποιοι θεωρούν τους "ΑΝ.ΕΛ" ή την "Χ.Α" δεύτερο σπίτι τους,ας μείνουν εκεί κι όχι...τώρα αντιπολίτευση στο Σαμαρά και τη ΝΔ κι αργότερα που τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν, να λένε πως είναι Νεοδημοκράτες, μεγαλοστελέχη κι αγωνιστές...αλλά στα εύκολα"!

Τέλος ο Αχαιός Πολιτευτής, επέμεινε στην επισήμανση πως "από τις εκλογές του 2012, από πλευράς ψηφοδελτίου ελάχιστοι έμειναν στις επάλξεις να στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική και τον Αν.Σαμαρά", για τον οποίο επέλεξε να κόψει και το κομμάτι της βασιλόπιτας της ΝΟ.Δ.Ε Αχαΐας, που έγινε στο περιθώριο της συνεδρίασης σε "οικογενειακό" κλίμα, με πολλές ευχές για την παράταξη,την ηγεσία, τα μέλη και τους ανώνυμους φίλους της.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ